Докато си изпълняват обещанията към българските граждани и работят за

...
Докато си изпълняват обещанията към българските граждани и работят за
Коментари Харесай

Пеевски: Занимаваме с цирковете на проруската опозиция, вместо да си вършим работата

Докато си извършват обещанията към българските жители и работят за хората, ще поддържаме кабинета. Важно е да го има това евроатлантическо болшинство. Вотът на съмнение е следващ цирк - загуба на време и пари за българския поданик. Вместо да си вършим работата, се занимаваме с цирковете на проруската съпротива. Това сподели депутатът от Движение за права и свободи Делян Пеевски след гласуването на вота на съмнение.

По думите му е рано да се каже кого ще поддържа Движение за права и свободи след ротацията. " Ако се отклони от евроатлантическия път на България или не работи в полза на хората, незабавно ще свалим това държавно управление. Ако министрите не се заемат действително да вземат решение проблемите на хората и не забележим възстановяване на стандарта на живот, ще оттеглим поддръжката си. Конституционните промени няма да са причина да падне кабинетът ", счита той.

Според него занапред ще бъде дискутирано ограничението на правата на основния прокурор след мнението на Венецианската комисия.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР