Докато се лутаме в лабиринта на човешките емоции и взаимоотношения,

...
Докато се лутаме в лабиринта на човешките емоции и взаимоотношения,
Коментари Харесай

Кои са шестте зодии, склонни към изневяра?

Докато се лутаме в лабиринта на човешките страсти и взаимоотношения, астрологията предлага скъпи прозрения за чертите и трендовете, които могат да оформят нашите дейности. Въпреки че тези зодиакални знаци може да имат пристрастености, които биха могли да ги създадат по-склонни към невярност, значимо е да запомните, че всеки човек е неповторим. Астрологията служи като управление, хвърляйки светлина върху евентуалните провокации и предлагайки опция за напредък и самоосъзнаване.
Прочетете още
В последна сметка нашите избори са отражение на нашия темперамент и полезности и доста фактори способстват за динамичността на една връзка. Ключът се крие в откритата връзка, разбирането и уговорката за поддържане на връзките, които ни свързват. Като разпознаваме тези трендове, можем да се включим в почтена саморефлексия и да работим за създаване на взаимоотношения, които са построени върху доверие, преданост и споделено пътешестване през галактическия гоблен на живота.

Очарователния свят на астрологията звездите и планетите рисуват ослепителен портрет на нашите персони и държание. Докато множеството зодиакални знаци са отдадени и лоялни сътрудници, има избрани черти и трендове от други зодии, които могат да бъдат по-податливи на отклоняване. Присъединете се към небесния пейзаж, с цел да отворим кутията на Пандора, разкривайки  топ 6 зодии, които може да са по-склонни да изневеряват.

 

Овен

Огненият знак, ръководен от Марс, е прочут със своята импулсивна природа и предпочитание за завоевания. Докато пристрастеността на Овен и неговата храброст го вършат трогателен сътрудник, неговото неспокойствие и потребност от неотложно задоволство могат да основат уязвимости. Овните могат да бъдат привлечени от тръпката, от нова романтика, което от време на време ги кара да прекрачат границите и да бъдат включени в листата на зодиакалните знаци, които може да са склонни към невярност.

 

Близнаци

Близнаци, прелестен въздушен знак, ръководен от Меркурий, който е прочут със своята двойствена природа и блян към многообразие. Докато Близнаците са интелектуално стимулиращи и очарователни сътрудници, тяхната податливост към търсене на неспокойствие и новости от време на време може да ги подведе. Неспокойни и елементарно отегчени, те могат да бъдат привлечени от нови прекарвания и връзки, което ги прави едни от зодиакалните знаци, които може да са по-склонни към невярност, в случай че не са прочувствено изпълнени.

 

Везни

Въздушен знак, ръководен от Венера, който търси естетика и баланс във всички аспекти на живота. Въпреки че ценят партньорствата и връзките надълбоко, тяхната колебливост и боязън от борба от време на време могат да ги отведат по хлъзгав надолнище. Желанието на Везните да угодят на всички, в това число на себе си, може да ги накара да търсят любов или утвърждение от външни източници, което евентуално ги прави по-склонни към невярност.

 

Риби

Воден знак, ръководен от планетата Нептун, прочут със своята емпатия и сензитивност. Въпреки че са надълбоко сантиментални и прочувствено настроени сътрудници, склонността им да идеализират взаимоотношенията и от време на време да избягат във фантазиите си, може да сътвори провокации. Рибите могат несъзнателно да потърсят прочувствени връзки другаде, в случай че се усещат неудовлетворени, което ги прави една от зодиакалните знаци, които може да са по-податливи на невярност.

 

Скорпион

Също воден знак, ръководен от Плутон и Марс, е мощно буен и комплициран ухажор. Въпреки че ангажираността и лоялността на Скорпионите са непоколебими, тяхната ревнивост и потребност от активност от време на време могат да ги накарат да тестват границите. Скорпионите могат да проявят потайно държание, в случай че се усещат подозрителни или подценени, което ги слага в листата на зодиакалните знаци, които може да са склонни към невярност при избрани условия.

 

Стрелец

Огнения знак, ръководен от експанзивния Юпитер, е безконечният друмник на зодиака. Въпреки че техният възторг и жадност за живот са възхитителни, любовта им към приключенията и проучването от време на време може да се разшири до връзки оттатък допустимите лимити. Страхът от обвързване може да накара някои Стрелци да търсят нови връзки, което несъзнателно ги слага в листата със зодиакални знаци, които може да са по-податливи на невярност.

 

Подбрал за вас Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.

 

 

 

 

 

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР