Докато природата изливаше своя гняв, потапяйки цели села в Карловска

...
Докато природата изливаше своя гняв, потапяйки цели села в Карловска
Коментари Харесай

Екоминистърката яде, пие алкохол и празнува в Банско докато природата дави Карловско ВИДЕО

Докато природата изливаше своя яд, потапяйки цели села в Карловска община, а след това провокира невъобразим по своите размери разгром по Южното Черноморие, съвсем целият екип на екоминистерството, отпред с министър Росица Карамфилова, купонясва дни наред в Гранд хотел Банско.

Това твърди източник  на сътрудниците от флагман.бг,  който даде фрагменти от обучителен семинар по капасити билдинг, почнал с настаняване на екоекспертите от петък, 16 септември и завършил в сряда сутринта, 21 септември. Това е интервал, в който стотици доброволци, в това число и от най-бедните общини, ринат тиня в карловските села, Министерство на вътрешните работи едвам удържа мародерите, а децата няма по какъв начин да " преплуват " до учебните заведения за първия образователен ден. 

През уикенда, когато небето се " изсипа " и помля зелената система на Бургас и Поморие и хора бедстваха в бурното море, " тийм билдингът " стига до своята кулминационна точка с присъединението на самата министърка Карамфилова – с  блуза в сигнално турскосиньо и с голи плещи.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР