Докато не видя Митко Бербатов със заявка, с издигната кандидатура,

...
Докато не видя Митко Бербатов със заявка, с издигната кандидатура,
Коментари Харесай

Валентин Михов: Докато не видя Бербатов с издигната кандидатура, не вярвам

" Докато не видя Митко Бербатов със поръчка, с издигната кандидатура, със тактика и с хора, които са в екипа му, нищо не мога да допускам ! За мен Бербатов е превъзходен футболист и заслужен човек, само че двете кандидатури, които ги има към този момент, са на господин Христо Христов и на господин Христо Порточанов ". Това сподели пред БНР Валентин Михов, някогашен президент на БФС (1993-1994 г.), в този момент член на Изпълнителния комитет, който е в оставка. Мнението му е в коментар на появилата са информация в медии, че Бербатов ще се кандидатира за.

Според Михов не е ужасно да управляваш, а е значимо с кого управляваш :

" Трябва да създадеш екип и да се допълвате, не би трябвало да си експерт по всичко, би трябвало да имаш нещо управническо в себе си ".  

По думите му този, който се кандидатира за президент на БФС, не е значимо да е съвършеният футболен специалист, а да е обединител7

" Да си разпредели уменията в ръководството с хора, които са по тактиките. Да има подобаващи реализатори, които фактически да носят отговорност, и да могат да ръководят в посоките, които им се дават ".

Във връзка със подозренията за уговорени мачове, поради които, Михов съобщи, че към момента няма доказателства.

Интервюто на Даниела Големинова с Валентин Михов в предаването " 12+3 " можете да чуете от звуковия файл.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР