Докато не решим огромния проблем с корупцията, не мисля, че

...
Докато не решим огромния проблем с корупцията, не мисля, че
Коментари Харесай

Явор Божанков: Не можем да говорим за политики докато не решим проблема с корупцията

Докато не решим големия проблем с корупцията, не мисля, че в България може да приказваме за кой знае какви политики. Мащабът на това, което се случва е непоносим. Това съобщи пред БНР Явор Божанков от ПП/ДБ.

Според него единственият метод да се спре реставрацията на ГЕРБ е да се направи обединяване, само че това е доста сложна задача.

Като образец за корупция той уточни разкритията за на Северната дъга и автомагистрала " Хемус ". По думите му оттук насетне колкото и пъти да се поставя нов асфалт, пътят ще пропада.

Там са отишли стотици милиони от нашите налози. Как може да приказваме за обществена политика, когато стотици милиони са явно откраднати, а държавното обвиняване бездейства, запита Божанков.
 Явор Божанков оглавява листата на ПП-ДБ в Габрово
Явор Божанков оглавява листата на ПП-ДБ в Габрово

Той ще е лидер и в един от трите многомандатни изборни региона в София

Няма по какъв начин 1/3 от асфалта да го няма в страна, в която Бойко Борисов отговаряше и решаваше всичко и той да не знае нищо по въпроса. Както и няма по какъв начин Борисов да не знае нищо за 600-те милиона изчезнали налози, за които Влади Горанов е, добави той.

Божанков съобщи, че на идните избори има 2 страни. Това са обединението " Магнитски " и искащите да създадат правосъдна промяна. Той изрази оптимизъм, че въпреки всичко правосъдна промяна ще има, само че под външен напън. По думите му ГЕРБ ще създадат опит да я осакатят, с цел да я създадат неефективна и безполезна . Според него обаче Борисов ще поддържа промяната не тъй като желае, а тъй като няма избор.

Божанков бе безапелационен, че не би трябвало да се позволява както прокуратурата, по този начин и служебният кабинет да бъдат политически играчи. Според него те би трябвало да запазят здравословна отдалеченост. В противоположен случай ще задълбочат политическата рецесия, като резултатът и за тях няма да бъде добър, посочи той.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР