Докато много западни компании се стремят да се дистанцират от

...
Докато много западни компании се стремят да се дистанцират от
Коментари Харесай

Белгийска бирена компания се похвали с успеха си в Русия

Докато доста западни компании се стремят да се дистанцират от Русия, Б елгийско-люксембургската комерсиална камара се похвали с триумфа на белгийските си бири , които били желана напитка в съветските магазини.

Търговската камара разгласява видео, на което се виждат лавици в съветски магазини, цялостни с бутилки и кутии Hoegaarden, Stella Artois и Delirium Tremens .

От Камарата със удовлетворение означават, че до този миг месечните им продажби са се запазили на равнищата от началото на 2022 година.

Техен представител прецизира, че защото бирата и питателните артикули не са обект на европейските наказания , те към момента имат правото да ги транспортират и продават в Русия. Там е допустимо да бъдат създавани и белгийски бири, стига съветските компании, които са решили да го вършат, да са си закупили съответните лицензи.

" Щастливи сме, че и в Русия към момента могат да пият белгийска бира, защото сме уверени, че това е най-хубавата кехлибарена течност в света " - написа в туитър представителят на Stella Artois.
 Давим тъгата с вино и бира с понижено Данък добавена стойност
Давим тъгата с вино и бира с понижено Данък добавена стойност

Депутатите одобриха 9% Данък добавена стойност за бирата, виното, спортните уреди и инцидентния транспорт

Малко по-късно той изтри коментара си. Хвалбите на производителите н а Stella Artois се популяризират в миг, когато друга една емблематична белгийска марка - Leffe - би трябвало да се оправя с апели за протест на нейните артикули.

Те бяха отправени, откакто от управлението на Leffe взеха решение да открият седем пивоварни на територията на Русия. Те оповестиха за това свое желание преди дни и то провокира лавина от гневни реакции.

Според някои анализатори зад Белгийско-люксембургската комерсиална камара стои нейното посланичество в Русия - надлежно съветски жители.
 Тежки времена за немските пивовари, в случай че няма газ
Тежки времена за немските пивовари, в случай че няма газ

Може да преминат на мазут, само че не и незабавно

До този миг от Федерацията на белгийските търговски камари , която съставлява упълномощените търговски съюзи както в Белгия, по този начин и в чужбина, отхвърлят коментар по тематиката.

От Федерацията единствено потвърдиха, че Белгийско-люксембургската комерсиална камара в Русия е един от членовете им , който е изцяло свободен да популяризира своите артикули.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР