Докато Меган Маркъл мълчи за диагнозата на своя тъст, крал

...
Докато Меган Маркъл мълчи за диагнозата на своя тъст, крал
Коментари Харесай

Бащата на Меган Маркъл реагира на болестта на крал Чарлз III

Докато Меган Маркъл мълчи за диагнозата на своя тъст, крал Чарлз III, нейният 79-годишен татко Томас Маркъл към този момент проговори за заболяването на монарха.

Мъжът, който получи тежък инсулт през 2002 година и два инфаркта малко преди сватбата на Меган, се обърна към Негово Величество, пише Daily Mail.

" Искам да предам най-хубавите си пожелания на крал Чарлз и нека се оправи доста скоро. Желая му всичко най-хубаво на света ", сподели той.

Бъкингамският замък разгласи, че кралят е болен от рак на 5 февруари. Открит е по време на процедури заради увеличена простата, само че друг орган е обиден от онкологията. Заради диагнозата кралят ще бъде заставен да се върне от Сандрингам в болничното заведение, която е напуснал неотдавна.

Чарлз персонално уведоми всички свои родственици за заболяването, а принц Хари има намерение да отлети от Съединени американски щати за Лондон допустимо най-скоро, за да бъде покрай татко си. Подобна припряност, съгласно вътрешни лица, допуска, че казусът със здравето на монарха е по-сериозен, в сравнение с доста хора считат.

Кралят, тогава още принц Чарлз, застана на мястото на бащата на Меган Маркъл, когато той я изпрати до пътеката на сватбата й с принц Хари през 2018 година, откакто Томас получи два инфаркта в навечерието на сватбата и лекарите му споделиха да не лети. Той благодари на Чарлз, че не е оставил дъщеря му сама.

Отношенията сред Томас и Меган към момента не са се подобрили. Херцогинята на Съсекс не поддържа връзка съвсем с никого от роднините си и е изцяло ядосана на татко си, че се е сговорил с фотографи малко преди сватбата ѝ.

Томас Маркъл в никакъв случай не е виждал внуците си. Той неведнъж моли Меган да му разреши да се срещне с Арчи и Лилибет, само че тя пренебрегва всичките му молби.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР