Докато Деси Стоянова води сама предаването Преди обед, екранният й

...
Докато Деси Стоянова води сама предаването Преди обед, екранният й
Коментари Харесай

Сашо Кадиев гълта шепи хапчета

Докато Деси Стоянова води сама предаването „ Преди обед ”, екранният й сътрудник Сашо Кадиев е на легло и гълта хапчета с шепи. Коварен вирус е тръшнал артиста, само че по думите му не става въпрос за Ковид-19 – направил си тест и бил негативен. Болестта обаче го изтощила и съвсем нямал сили да мръдне. Синът на Катето Евро показа в обществената мрежа, че се лекува с два антибиотика, 3 типа капки за носа и още толкоз сиропи за кашлица.

Хубавото в тази ситуация е, че има кой да се грижи за водещия – и майка му, и приятелката му Ивелина Чоева треперели над него. „ От години не съм се разболявал толкоз доста, и то от някакъв тъп сезонен грип. Пия 100 медикаменти и си почивам. Ивчето се грижи за мен, всичко ми прави - върви до аптеката, вари ми чай, готви ми кускус, масажира ме и ми дава да играя на компютърни игри. Толкова положителни хора има... Майка пък ми донесе инхалатор и физиологичен разтвор. Също ми е направила желе от дюли с домакински мед в буркан. За имунната система. Ще се оправя. Не ме мислете! ”, споделя Кадиев. Той се успокоява, че най-малко не е лепнал ковид.

Любопитна детайлност е, че тъкмо Ковид-19 е повода Сашо през днешния ден да живее под един покрив с Ивелина Чоева . Миналата година - тъкмо преди първия локдаун, манекенката пристигнала от Лондон в България сякаш за малко, но не съумяла да се върне назад в британската столица. До оня миг тя живеела непрекъснато там. Дългокраката красавица трябвало да прекара в страната ни единствено няколко дни, само че изключителното състояние я принудило да остане. Така почнала връзката й с Кадиев, която става все по-сериозна.

„ Ако не беше Ковид-19, може би нямаше да бъда с Ивелина през днешния ден. Дойде за 2 дни, само че повече не си потегли! ”, признавал е водещият в ефира на Би Ти Ви. Актьорът и манекенката се срещнали няколко месеца преди този момент, когато тя гостувала в предаването „ Преди обед ”- през есента на 2019 година Искрите сред тях незабавно пламнали, само че интимните им връзки почнали малко по-късно. Синът на Катето Евро се хвали, че двете му дами – някогашна и сегашна, се схващат чудесно . Дали обаче в действителност е по този начин или е единствено поза, не е напълно ясно. „ Любовта е движеща мощ! Майната му на егото! ”, философства Кадиев.

Той отнесе много рецензии, задето изостави майката на щерка си – някогашната танцьорка Таня Тончева, в много тежък за нея интервал. В рамките на година чаровната брюнетка погреба и майка си, и брат си. Докато тя се бореше със скръбта, Сашо се скъса да върви по почивки с Ивелина и да показва благополучие. Запознати настояват, че след трагичната загуба Таня се затворила в себе си  и не допускала външни хора до персоналния си свят. „ Отидоха си доста скъпи за мен хора. Ако не е детето, нищо друго не може да ме зарадва. Всеки ден е все по-болезнен за мен, само че като си поплача, ми олеква ", споделяла е Тончева.  Тя е безапелационна, че Катето Евро е индивидът, който най-силно я е подкрепил. Двете не престават да са доста близки, макар че Таня се раздели със сина й.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР