Докато чакаме от Renault да покажат серийната версия на новото

...
Докато чакаме от Renault да покажат серийната версия на новото
Коментари Харесай

Продадоха класическо Renault 5 за 146 хил. евро

Докато чакаме от Renault да покажат серийната версия на новото 5, негов предходник съумя да си откри нов притежател против сериозната сума от 158 хиляди $ или към 146 хиляди евро. Колата бе продадена на търг в Съединени американски щати от Bring a Trailer, откакто актуалният притежател ѝ се е порадвал в продължение на няколко години и към 10 хиляди километра.
Колата е създадена през 1985-та година за Швейцария, само че през 2019-та година е импортирана в Съединени американски щати, когато в действителност е закупена и от сегашния си притежател. Хечбекът е червен на цвят с бежов интериор и механична трансмисия. Двигателят е прочут на почитателите 1.4-литров с четири цилиндъра и 160 конски сили. През целия си живот, Renault-то е минало 39 хиляди километра.
В обявата на колата в детайли са разказани всички интервенции, които са правени по нея през години, както и всички забележки по боята и купето. Заедно с автомобила, новият притежател е получил и няколко аварийни елементи, включващи водна помпа, маркучи, биалетки и филтри, дружно с прилежаща документи./Факти

 
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР