Докато беше в родината, Светлана няколко пъти влезе в жълтите

...
Докато беше в родината, Светлана няколко пъти влезе в жълтите
Коментари Харесай

Всички Се Чудят Къде Са Братята, Но За Семейството На Пламен Галев Се Мълчи! Ще Ви Вземе Акъла, Ето Къде Са Наследниците На Издирвания Феодал!

Докато беше в родината, Светлана няколко пъти влезе в жълтите летописи поради близостта си със скандални мъже. И до момента в който тя се вихреше из нощните клубове и постоянно се забъркваше в кавги, то брат й Георги оставаше в сянката. Единствено околните на Пламен Галев знаеха, че той е негов наследник.

Към днешна дата Светлана учи в един от най-престижните колежи на Острова и контактува с наследниците на видни богаташи. Щерката на Пламен Галев обича високите скорости и за нея шофирането на всичките й пет свръхлуксозни коли е същинско наслаждение.

Светлана Галева разполага с автопарк на стойност 3 милиона лева

Брат й Георги към момента не е пълновръстен и не може да се възползва от опцията да кара безценен автомобил. Но по всичко проличава, че той не е като Светлана и е доста по-скромен от нея, разясняват осведомени.

Той също учи в влиятелно учебно заведение. Най-голямата му пристрастеност са бойните изкуства и не пропуща подготовка от курса, на който е записан.

Очевидно Георги наподобява на майка си, която се е посветила напълно на фамилията. Единственото забавление за Емилия са срещите със брачна половинка й.

Периодично тя и Пламен Галев се срещат. Но всякога срещите им са на друго място. Двойката постоянно избира екзотични дестинации и наложително отсяда в 5-звездни хотели, написа Хот сцена, базирайки се на „ Ретро “.
Tags: ОЩЕ СКАНДАЛИИНТРИГИЛЮТИ ЧУШКИАФЕРИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР