Докъде може да се стигне в името на кариерата -

...
Докъде може да се стигне в името на кариерата -
Коментари Харесай

Американски актьор инсценирал нападение срещу себе си, за да предизвика състрадание

Докъде може да се стигне в името на кариерата - развой в Съединените щати притегли вниманието, освен тъй като основната роля в него е за артист от известен сериал. Джуси Смолет от " Империя " съобщи, че е станал жертва на нахлуване преди три години, само че съдът счита, че той лъже.

Актьорът Джуси Смолет беше приет за отговорен по пет от шестте обвинявания против него. В съд в Чикаго правосъдните заседатели дефинираха, че той е излъгал за нахлуване против него за да провокира съчувствие и да тласне кариерата си напред.

Според прокуратурата Смолет, който е негър и се афишира за гей, е излъгал, че е станал жертва на расово и хомофобско нахлуване на улица в Чикаго през януари 2019 година В хода на следствието излиза наяве, че артистът е платил по 3500 $ на двама братя, с цел да инсценират офанзивата.

" Съдебните заседатели работиха толкоз интензивно, а най-после господин Смолет се изправи пред тях и лъга в продължение на часове ", сподели прокурорът Дан Уеб.

" 100 % сме сигурни, че ще спечелим при обжалването. За страдание, не чакахме сходно развиване. От самото начало казусът е обект на предубеждения ", разяснява Ненйе Уче, бранител на обвинения.

При произнасянето на окончателната присъда Смолет може да получи оптималното наказване от три години затвор по всяко от обвиняванията, само че е допустимо да се размине и с пробация. След случая артистът загуби ролята си в последния сезон на сериала. По време на петия сезон артистът е получавал по 100 000 $ на епизод.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР