Доживях - Томислав Дончев, който се чувстваше неудобно, че трябва

...
Доживях - Томислав Дончев, който се чувстваше неудобно, че трябва
Коментари Харесай

Каролев: Дончев най-после спря да си затваря устата пред лъжите и глупостите на премиера

Доживях - Томислав Дончев, който се усещаше неловко, че би трябвало да си затваря устата, когато министър председателят приказва неистини и нелепости, най-сетне сподели истината, че до 2022 година може да влиза Плана за възобновяване. Допреди седмица говореше друго. Надявам се, че острието на този проект ще продължи да оказва помощ, тъй като там има специалисти. Това съобщи в ефира на bTV икономистът Владимир Каролев.

Той обаче уточни - стиропорът е на всички места и би трябвало да се внимава. По думите му 2 милиарда и малко са планувани за саниране на здания.

" Не съм срещу, само че има други принадлежности. Не съм видял другаде да се прави със 100% грант. Поне половината от тези пари могат да идат за други неща ", уточни още Каролев.

“Може би има някаква дата, въпреки че чухме, че такава няма. Има потребност да се съберат специалистите. Такива има във всички партии. Да се съберат, да преработят проекта и да го вкарат. Що се отнася до държавния бюджет - да, склонен съм, че няма потребност от актуализация към днешна дата. Без ново държавно управление и парламент не може да има такава, само че през днешния ден такава няма потребност ", добави още Каролев.

Икономистът разяснява и решението на Слави Трифонов да не сформира кабинет и да върне мандата. Причината - " ИТН " няма задоволително депутати, с цел да сформира кабинет, а поддръжка от систематичните партии е недопустим вид.

" Питайте Пламен Орешарски дали е благополучен от поддръжката на Движение за права и свободи. Всички, които желаят да има парламент да вземат да се съберат, да напишат на президента и да не изясняват по какъв начин някой различен можел да избави България ", съобщи още Каролев.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР