Доживях до такива подли времена, в които тези, които най-много

...
Доживях до такива подли времена, в които тези, които най-много
Коментари Харесай

Александър Симов: БСП е против спирането на руските канали, оставете хората да мислят с главите си 

Доживях до такива подли времена, в които тези, които най-вече се пенеха против заглушаването на „Свободна Европа“ през комунизма, радостно да ръкопляскат на прекъсването на съветските канали, даже и тези, които не са под наказания. И в тази ситуация обяснениятас някакви виртуални „европейски директиви“ са не просто машинация, те прикриват една напълно действителна, мрачна и плашеща цензура.“ Това написа националният представител от „БСП за България“ Александър Симов във Facebook.

Той изясни, че тези, които желаят да гледат съветски малките екрани няма да спрат да ги гледат – актуалният свят обезпечава десетки благоприятни условия за заобикалянето на забрани, а „спирането“ единствено укрепва политическото напрежение.

„Оставете хората сами да преценяват кое е агитация, кое е истина, кое е реалност и кое е просто подстрекателство. Заради това всяка цензура е вбесяваща и висшо глупава – тя отхвърля да признае правото на хората да мислят с главите си и сами да вършат своите заключения. Това, в последна сметка, е дефиницията на независимост. Българска социалистическа партия като партия в най-новата история на България постоянно сме били против такива действия“, написа още Симов.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР