Доживотна присъда без право на замяна. Това според адвокат Марин

...
Доживотна присъда без право на замяна. Това според адвокат Марин
Коментари Харесай

Адвокат Марковски посочи най-сериозното доказателство, че Росен Ангелов е масовият убиец


Доживотна присъда без право на подмяна. Това съгласно юрист Марин Марковски би трябвало да е наказването за Росен Ангелов при доказване на виновността му в съда, като посочи, че в България има метод един човек в никакъв случай да не остане вечно в пандиза. 

Адвокатът счита също, че Ангелов е причинителят на закононарушението, само че съгласно е належащо да бъдат показани още доказателства заради огромния публичен интерес. 
" Има две неща, които се споделят, че ги има. Това, че този човек е бил там и второ, че в неговата къща са открити кървави облекла на една от жертвите. Това са извънредно съществени доказателства. Но стои логическият въпрос задоволително ли са. Отговорът е не, трябват още доказателства. Разбира се и тук нещата не са по този начин простовати и леки за решение. Трябва да се реши дали тези доказателства, в този миг, няма да попречат на следствието. Но по този начин или другояче се дължи на обществото. Трябва да се покажат на публицистите доказателствата, че той е причинителят на закононарушенията “, сподели още юристът в изявление за телевизия Европа.

" Затова и полицията би трябвало да направи всичко допустимо Ангелов да бъде хванат жив. Някой път един елементарен диалог и този въоръжен към този момент не е въоръжен. Винаги има метод той да бъде арестуван, без да бъде погубен. Само по този начин ще стане ясно какви са били цялостните претекстове на Ангелов за дейностите му ", добави Марковски, който разяснява тематиката преди да стане ясно, че Росен Ангелов се е самоубил. /Блиц
 

Всяка минута очаквай сензационна вест в PETEL.BG!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] 24 часа в денонощието!

Публикувай непосредствено самичък без цензура във "Фейсбук " групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко забавно!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР