Доживотен затвор, а не 20 години постанови днес Апелативен съд

...
Доживотен затвор, а не 20 години постанови днес Апелативен съд
Коментари Харесай

Циганинът Мишо ще лежи доживот за брутално убийство на старица

Доживотен затвор, а не 20 години постанови през днешния ден Апелативен съд Бургас през днешния ден за Мишо Вичев, написа Taran.news. Според проверяващите той е умъртвил 87-годишната баба Маргона Клюканова в тополовградското с. Устрем.

Първоначално Окръжен съд Ямбол постанови 20 години. Апелативен съд Бургас обаче променя присъдата и праща 49-годишният Мишо Вичев в пандиза до края на дните му.

На 7 ноември 2016 година през нощта Мишо нахлул в къщата на старицата през един от прозорците. Знаел, че неотдавна е продала равнища и е взела пари. Докато търсел пачки в дрешника, пенсионерката се събудила.

Тогава Мишо се нахвърлил против нея с юмруци. Удрял я по главата, скачал върху тялото ѝ, а най-после я удушил. За да заличи следите си, той хвърлил натрупа на леглото и го затрупал със остарели облекла. След това намерил 3 хиляди лева, скрити от старата жена, и избягал.

Тялото на Маргона е открито от съседите й сутринта. Криминалистите бързо арестували рецидивиста, който е лежал няколко пъти в пандиза. Наскоро се завърнал от Гърция, където го издирвали за обири.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР