Dogwifhat, меме монета, работеща на блокчейна Solana, отбеляза впечатляващ ръст

...
Dogwifhat, меме монета, работеща на блокчейна Solana, отбеляза впечатляващ ръст
Коментари Харесай

Цената на Dogwifhat се срива – дойде ли края на подема?

Dogwifhat, меме монета, работеща на блокчейна Solana, означи впечатляващ растеж през предишния месец, като цената на токена ѝ (WIF) се повиши до малко над $4.7, осигурявайки си позицията на третата по величина меме монета по пазарна капитализация.

Неотдавнашните трендове обаче демонстрираха забележителен спад, като цената на Dogwifhat спадна с повече от 10% през последните 24 часа, установявайки се на $3.5. Въпреки че от този момент насам се следи отчасти възобновяване, актуалното равнище на търговия е $3.88.

През април WIF се сблъска със забележителен напън от страна на продавачите, като претърпя промяна от 10% в границите на последните 24 часа и незабравим спад от 25% от началото на месеца. Това отразява нарасналата интензивност на продажбите на по-широкия крипто пазар. Анализът на 4-часовия таймфрейм разкрива модел на заоблен връх, което демонстрира преобладаващи мечи настроения към меме монетата.

Освен това знаци като простата пълзяща междинна (SMA) допускат низходяща наклонност, което евентуално алармира за по-нататъшен спад на цената на WIF токена в близко бъдеще. Хистограмата на пълзящата междинна дивергенция (MACD) остава поредно алена, което демонстрира увеличение на натиска за продажби по отношение на натиска за покупки в крипто пространството.

Въпреки актуалната меча вероятност, евентуално превръщане на тренда би могло да даде подтик на токена WIF, като вероятно би се насочило към наново тестване на неотдавнашния му връх от $4.19 до идния уикенд. Обратно, в случай че отрицателният тренд се резервира, токена Dogwifhat може да се намали и да тества равнището си на поддръжка към $3.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР