Договорът за спонсорство между Барселона и платформата за аудио стрийминг

...
Договорът за спонсорство между Барселона и платформата за аудио стрийминг
Коментари Харесай

Договорът между Барселона и Спотифай отваря нова ера в спонсорството

Договорът за спонсорство сред Барселона и платформата за аудио стрийминг " Спотифай " отболязва съгласно специалистите началото на " нова епоха ", която към този момент ще е доминирана от цифровата стопанска система. " Криптовалути, блокчейнове, платформи, онлайн връзки, софтуери за видеоконференции... Новите участници, които се появяват в спорта, идват най-много от компании или марки, които са от бранша на цифровите технологии ", споделя Пиер-Еманюел Давин, който е общоприет шеф на компанията " Нилсен Спортс ", която е профилирана в спортния маркетинг. " Това са компании, които са спечелили от пандемията. Техните услуги са все по-използвани, защото са станали неизбежни поради метода на изразходване ", прибавя още специалистът.

" Спотифай ", която е първата платформа за стрийминг в света с повече от 400 милиона дейни консуматори, ще постави логото си на фланелката на Барселона и на митичния стадион " Камп Ноу " за 70 милиона евро на година до 2026, съгласно каталунските медии.

Това преломен миг в историята на Барселона, чийто лозунг е " Повече от клуб " и който дълго време се опитваше да устои на развиването на бизнес модела във футбола, като се опираше на продуктивната си школа и на културата си. Но пандемията " отвори голяма бездна от задължения " и " потребността от финансиране за реконструкцията на " Камп Ноу " форсира някои проекти ", счита Магали Тезенас, която е общоприет пратеник на " Спорсора " и специалист по стопанска система на спорта.

 Колосално струпване в тотализатора Колосално струпване в тотализатора 30 март | 10:18 1 0  Глухоням артист ще написа история на тазгодишните Оскари Глухоням артист ще написа история на тазгодишните Оскари 24 март | 14:40 1107 0 джакпот в историята на Тотото е в тиража на 24 март " >  Най-големият <a href=джакпот в историята на Тотото е в тиража на 24 март " > Най-големият джакпот в историята на Тотото е в тиража на 24 март 24 март | 11:28 945 0  КЪСМЕТЛИЯ от Варна завоюва mercedes-benz gls 400 в GRANDE BONUS играта на игрални зали WINBET КЪСМЕТЛИЯ от Варна завоюва mercedes-benz gls 400 в GRANDE BONUS играта на игрални зали WINBET 22 март | 13:45 150 2 winbet.bg: по-бърз, по-удобен и с още повече занимания " >  Обновеният уебсайт <a href=winbet.bg: по-бърз, по-удобен и с още повече занимания " > Обновеният уебсайт winbet.bg: по-бърз, по-удобен и с още повече занимания 16 март | 15:16 92 0 Виж всички Водещи Новини  Може ли Берое да задълбочи рецесията при Може ли Берое да задълбочи рецесията при "червените "? 2 апр | 07:33 7796 85 Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР