Договорът на Маркъс Рашфорд с Манчестър Юнайтед изтича в края

...
Договорът на Маркъс Рашфорд с Манчестър Юнайтед изтича в края
Коментари Харесай

Президентът на ПСЖ не изключи трансфер на звезда на Манчестър Юнайтед

Договорът на Маркъс Рашфорд с Манчестър Юнайтед изтича в края на сезона и президентът на ПСЖ Ал-Хелайфи твърди, че ще има огромна битка от някои топ тимове, които ще желаят да го привлекат, което допуска, че и неговият клуб може да взе участие в конкуренцията.

" Той е различен състезател, който е необикновен и безвъзмезден? Всеки ще желае Рашфорд гратис. Определено не го крием. Говорихме преди... моментът не беше добър и за двете страни. Може би лятото, за какво не? Ако той е свободен сътрудник, несъмнено, можем да приказваме непосредствено с него, само че няма да приказваме с него в този момент. Нека се концентрира върху Световното състезание и по-късно, през януари, в случай че се интересуваме, ще приказваме с него ", показа президентът на френския клуб.

Рашфорд беше ярката искра за Англия на Световното състезание, откакто означи три гола, макар че започва единствено в един от четирите мача, в които взе участие. Той също беше значим за Манчестър Юнайтед, като означи четири гола и асистира за два в своите 14 участия във Висшата лига.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР