Договорът на Де Лихт изтича след година и на този

...
Договорът на Де Лихт изтича след година и на този
Коментари Харесай

Ювентус се насочва към Кимпембе, ако загуби Де Лихт

Договорът на Де Лихт изтича след година и на този стадий той е безапелационен, че не желае да го възобнови. Това значи, че пред Юве разновидностите са да го продаде в този момент или да го изпусне без пари идващото лято. Естествено, първата алтернатива е много по-добра и наподобява тъкмо това ще се случи. За това призна и шефът на " бианконерите " Маурицио Аривабене.

От " Старата госпожа " са насочили взор към Кимпембе за негов заместител. 26-годишният французин е младеж на ПСЖ и до момента цялата му кариера мина на " Парк де Пренс ", като има 220 мача, 3 гола и 2 асистенции. Неговият контракт е до 2024 година, тъй че парижани са в мощна позиция при възможни договаряния. Очаква се те да изискат сред 40 и 50 милиона евро за този футболист.

Привличането на Кимпембе може и да не се окаже чак толкоз лесна задача. Поради тази причина в Юве имат и други варианти за укрепване на отбраната си. Сред тях са Глейсон Бремер от Торино, Никола Миленкович от Фиорентина, Калиду Кулибали от Наполи и Габриел от Арсенал.

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР