Догадките около личния живот на актьора Виктор Калев не от

...
Догадките около личния живот на актьора Виктор Калев не от
Коментари Харесай

Любимец на Слави е влюбен! Мъж или жена, обаче е обект на чувствата му?

 Догадките към персоналния живот на артиста Виктор Калев не от през вчерашния ден кръжат в общественото пространство. И в случай че пред камерите известният комедиант показва облиците си в цялостни елементи, то животът му отвън снимачната площадка е същинска тайнственост. Дълги години се носеха клюки, че Калев избира да прекарва свободното си време в компанията на мъже, за които се говореше, че са му повече от другари.

Изключително сполучливото му превъплъщаване в женски облици пред камерата в допълнение подсилваше слуховете. Междувременно през годините името на артиста беше спрягано с имената на доста известни на общественото пространство дами, само че всички клюки биваха опровергани. Самият Калев в никакъв случай не е повдигал завесата на персоналния си живот и въпреки че приятелите му ревниво пазят репутацията му на върл коцкар, комикът до момента по този начин и не разкрил самоличностите на сякаш многочислените си сантиментални половинки, написа списание Стори

В началото на тази година фотография на Калев и мистериозна дама ненадейно се появи в онлайн общественото пространство. Говори се, че комикът е бясно влюбен от две години насам, а самият той призна пред медиите, че към този момент му е време да се задоми.

Приятели на Калев настояват, че точно дамата на фотографията е неговата годеница. Недвусмислените мнения от страна на околните на комика във връзка обичаната му обаче не попречиха на светските хроникьори да се възползват от близостта му с певицата Нели Петкова, като оставят място за противоречива интерпретация на взаимоотношенията сред двамата актьори.

Впоследствие стана ясно, че Калев и Петкова са се подготвяли за новия си дуетен сингъл и слуховете за възможната им сантиментална връзка бяха опровергани.

Междувременно в последно време отново се появиха подозрения, че артистът се радва на вниманието на мощния пол. Макар че охранява ревниво персоналния си живот, Калев е забелязван в компанията на млад мъж, а слуховете гласят, че левентът е повече от другар на известния комедиант.

Папараци снимаха въпросният мъж да му пазари, дегизиран със суитшърт с качулка. Двамата сякаш избягвали да се появяват дружно, където има доста хора, само че пък и е невероятно да се крият непрекъснато по тъмна доба. Това не е първият юнак, с който клюката свързва някогашния артист на Слави с сантиментални връзки. През 2014 година папараци снимаха рандевуто му със строен красавец, а съседи потвърдиха съмненията, че двамата живеят дружно.

Момчето било доста учтиво, поздравявало всички и правело усещане, че се грижи за семейството, като пазари, чисти и готви на Калев.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР