DOCK 5 Night Club бе преобразен в магично пространство с

...
DOCK 5 Night Club бе преобразен в магично пространство с
Коментари Харесай

THE MAIN EVENT: Неповторимият музикален спектакъл, който озари Бургас

DOCK 5 Night Club бе видоизменен в магично пространство с превъзходни украшения и цветове

На 26-ти Декември 2023 година Бургас беше хазаин на необикновено музикално преживяване, с помощта на трима отлични уредници - World Up Records, Fabric Club Бургас и DOCK 5 Night Club, които сплотиха напъните си, с цел да показват едно незабравимо събитие -

Събитието стартира във Fabric Club Burgas, където ВИП гостите се любуваха на апетитен кетъринг, питиета и прекараха време с обичаните си актьори.

DiMO BG, DJ BURLAK, MILEN DJ, VASCO C и SILVER IVANOV - бяха невероятни, осигурявайки неповторима музикална изява и докосвайки с нея всички от гостите. Техните изключителни сетове заредиха атмосферата, дружно с осъществяванията на цирковите актьори от Нов Цирк и изящните танцьори на DOCK 5 Dance Crew.

Цирковите актьори от Нов Цирк допълниха вълнението с акробатични изяви, които внесоха чудо и учудване във вечерта. Техните осъществявания допълваха магията на вечерта и заредиха публиката с сила и неспокойствие.

DOCK 5 Night Club бе видоизменен в магично пространство с превъзходни украшения и цветове, които освен допълваха атмосферата на събитието, само че и усилваха вълнението на присъствалите.
Благодарение на всички, които споделиха тази неповторима страст с нас, THE MAIN EVENT се трансформира в освен това от елементарен музикален фестивал. Той беше едно вълнуващо пътешестване из света на звука, светлината и изкуството, което остави незабравими мемоари в сърцата на всички присъстващи. ”

 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР