Доброволците си споделят, че човекът е арестуван преди повече от

...
Доброволците си споделят, че човекът е арестуван преди повече от
Коментари Харесай

Обрат в сагата с изчезналия Сашко, арестуваха бащата му

Доброволците си споделят, че индивидът е задържан преди повече от час, а една от аргументите, най-малко съгласно тях, е че нотариусът разигравал съществено служителите на реда
Александър Цветанов, бащата на изчезналото 12-г. дете от Перник, е арестуван, настояват доброволците в групата Zello, направена за съгласуване на дейностите по издирването му. Информацията все още не е доказана от органите на реда.
Доброволците си споделят, че индивидът е задържан преди повече от час, а една от аргументите, най-малко съгласно тях, е че нотариусът разигравал съществено служителите на реда. По-рано през днешния ден и различен непринуден, член на студентска организация, показа че таткото много постоянно сменя версиите си даже за това с какво е облечено детето, а хората би трябвало да търсят най-много лице, тъй като останалото не е постоянно.



Някои от хората на терен признават, че са видели полицейски патрули, които като че ли ескортират бус, в който може би има човек. Валят и догатки, че най-вероятно таткото на Сашко към този момент ще бъде изправен пред полиграф - нещо, което не е станало през миналите дни.
Друга доброволка пък съобщи, че се е свързала с полицията и от там са отрекли пред нея бащата на детето да е бил отвеждан или арестуван.
Междувременно бащата на Сашко приканва преди часове посредством обществените мрежи доброволците да търсят детето му на разнообразни места, като през днешния ден ги изпрати към столичния квартал " Люлин ". Той призна пред медиите, че се управлява от сигнали на врачки, които му се обаждат, обяснявайки му къде тъкмо виждат сина му.
Припомняме, че Сашко изчезна в петък на 11 ноември и оттогава от него няма никаква диря. 
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР