Доброволците разширяват периметъра в търсене на 12-годишния Сашко от Перник.

...
Доброволците разширяват периметъра в търсене на 12-годишния Сашко от Перник.
Коментари Харесай

Доброволците разширяват периметъра в търсене на 12-годишния Александър от Перник

Доброволците уголемяват периметъра в търсене на 12-годишния Сашко от Перник. Тази вечер стартира търсене на север и на запад от Перник. След 21:30 стартира търсене на юг от Радомир, както и в област Кюстендил.

Доброволците раздадоха и осведомителни листовки, които ще бъдат публикувани на разнообразни места в страната. Разказаха, че към този момент се появяват обособени сигнали за закани, ориентирани към бащата.

От Министерство на вътрешните работи обявиха, че нямат нова информация по случая и не престават да работят по всички версии. Експерти поучават да се изследва връзката сред майката и бащата.

Разследването се затруднява поради спорна информация в обществените мрежи.

" Сформира се нов събирателен пункт на доброволците, който ще обходи извънредно огромен периметър посока юг, ще граничи с областите Кюстендил и Благоевград. Надеждата постоянно умира последна, само че за жалост от ден на ден се убеждаваме, че колкото повече време минава скептицизмът ни обзема от ден на ден ", съобщи пред Българска национална телевизия Станислав Фердов от Български студентски съюз.

По думите му има подлъгваща информация, която се дава от родственици и от близки.

" Времето стартира от ден на ден да се утежнява и ни затруднява извънредно доста при обходите на място ", сподели още Станислав Фердов.

Според източници, близки до следствието, майката на Александър е призована на разпит в качеството си на очевидец. От няколко години тя живее в чужбина. Все още не е ясно дали и по кое време ще се върне в България.

Вижте още в директното включване на Тихомир Игнатов.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР