Доброволците изригнаха срещу врачките. Това става ясно от публикации в

...
Доброволците изригнаха срещу врачките. Това става ясно от публикации в
Коментари Харесай

Врачките да се изолират! Не помагат за намирането на Сашко

Доброволците изригнаха против врачките. Това излиза наяве от изявления в мрежата. Хората, които интензивно търсят изчезналия Сашко към този момент шести ден, са гневни на така наречен гадателки. Според множеството, те повече вредят, в сравнение с се пробват да оказват помощ в даването на насоки къде е момчето. По думите им, врачките са видели фотоси на детето из местности край Петрич, и на база това „ предсказват “ и поучават търсещите.

„ Врачката за това по този начин споделя... видяла е фотографията и си е натъкмила историйката, “ „ Тия врачки би трябвало да се изолират, “ „ За пандиза са всичките шарлатани. Играят си с тъгата на хората, “ пишат хората.

„ Ми хайде тези врачки, да вземат да се схванат в какви канали влизат да търсят. Едната споделя едно, другата друго, трета - трето. Как пък една с една не дадоха идентична информация?, “ пита доброволка.

„ Ами няма да е неприятно една, две глобки по този начин дебелички да забележим дали ще сменят гадателската специалност, “ написа друга.

За страдание към сегашния миг момченцето не е открито. Именно по тази причина хората не желаят да им се пречи и бъдат разсейвани с непотвърдена информация.

До този миг над 9000 доброволци са взели участие в огромната издирвателна акция, а териториалният ѝ обсег се е нараснал. Освен поданици на региона, в доброволните формирования има хора и от други региони на страната, измежду които София, Пловдив, Хасково, Ямбол, Бургас, Варна, Благоевград, Монтана.

За изгубването му се спрягат всевъзможни версии, даже похищение или посягане от семейство, само че по последни данни на прокуратурата Сашко не е обект на подобен тип закононарушение.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР