Доброволци са разпръсквали дезинфектант в най-големия етнически квартал на Балканите

...
Доброволци са разпръсквали дезинфектант в най-големия етнически квартал на Балканите
Коментари Харесай

Доброволци дезинфекцират най-голямото гето на Балканите - Столипиново

Доброволци са разпръсквали дезинфектант в най-големия етнически квартал на Балканите - Столипиново в Пловдив. Акцията се провела нощес, като не останала незабелязана от локалните поданици. 

Инициативата е на няколко млади мъже, които членуват в,доброволното формирование " Пловдив 112 " - Рангел Митев Тома Матушев, Райчо Арнаудов, Ерджан Юсеин, Асен Димитров и Иван Грозданов. Дезинфекцията се прави във вътрешнокварталните улици, като се натъртва на пространствата пред входовете и даже електрическите табла - всичко, което хората допират с ръцете си.

Акцията е траяла и тази заран. Доброволците още веднъж са влезнали по улиците, разпръсквайки дезинфектанти. 

" Правим го по наша самодейност, с наши средства. В квартала живеят деца и възрастни, би трябвало да запазим здравето им ", описа пред кореспондент на сътрудниците от trafficnews.bg Иван Грозданов, началник на групата. Той споделя още, че препаратите са били предоставени от районното кметство, а цялата акция се е провела с поддръжката на Шесто районно. 

Припомняме, че единствено преди три дни бе извършена и друга сходна акция, близо до квартала. Тогава четирима душе започнаха стерилизация на труднодостъпни зони с огромен трафик на хора в регион " Източен ” в Пловдив. 

Особено внимание се обърна на зоните пред пощата, районното полицейско ръководство, ДКЦ " Изток ", офисите на компании за разплащане, аптеките, питателните магазини, входовете на жилищни здания, спирките, тротоарите с най-голяма активност от преминаващи и други.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР