Доброто сътрудничество поражда добри резултати и много, и още по-доволни

...
Доброто сътрудничество поражда добри резултати и много, и още по-доволни
Коментари Харесай

Спорт Тото – с нов партньор и с грижа за своите клиенти

Доброто съдействие поражда положителни резултати и доста, и още по-доволни клиенти. С тази концепция беше разширено партньорството сред Спорт Тото и Лагардер Травъл Ритейл - компанията, оперираща комерсиалните марки Inmedio, Relay и 1Minute.

По време на формалната гала Любомир Петров - изпълнителен шеф на Български състезателен тотализатор, и Младен Йорданов - изпълнителен шеф на Лагардер Травъл Ритейл България, алегорично означиха разрастването на взаимната активност сред двете компании на национално равнище.

Откриването на новия Тото пункт в магазин Inmedio на равнище сутерен в The Mall, се организира в наличието нагости и публични лица, както и десетки фенове на Спорт Тото. За положителното въодушевление се погрижи чаровната водеща Марина, която изненада присъстващите с вълнуващи дарове от тотализатора.

 фотоси: Спорт Тото

Изключително комфортните местоположения на магазини Inmedio, Relay и 1Minute са още една опция за участниците в числовите и лотарийните игри на Спорт Тото, да не пропуснат в забързаното всекидневие обичаните тиражи и да се възползват от извънредно атрактивните облаги.

Напомняме, че единствено преди броени дни фаворитката измежду игрите - " 6 от 49 " изстреля във висините на финансово равнодушие участници от Пловдив и София.

Те завоюваха надлежно по 8 431 135 лв. и 2 110 714 лв., с което тото милионерите в България станаха 114. Всичко това бе пикантно гарнирано от обстоятелството, че се случи в два поредни тиража в месеца на любовта и виното.

Дали февруари ще издигне по стълбичката на триумфа с милионерски джакпот още някой участник, следва да разберем. Джакпотът за идния съдбовен 13-ти тираж се чака да доближи 2 250 000 лв..

Суми до 3 000 000 лв., както постоянно обезпечава играта " Зодиак ". Друга игра, чийто
джакпот е измежду любимците е " 6 от 42 ". В нея сумата стремглаво се издига нагоре и доближи 400 000 лв.. С това възможностите за облаги не се изчерпват. Пълен преглед на опциите може да получите на

* наличие на Спорт Тото

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР