Доброто е в нас и трудно може да бъде загубено,

...
Доброто е в нас и трудно може да бъде загубено,
Коментари Харесай

Тази история ще ви трогне! Чичо Пацо пропътува километри, за да върне портфейл на притежателя му, а после...

Доброто е в нас и мъчно може да бъде изгубено, без значение от всичко. Доказва го и тази невероятна история, която се е разиграла около един изгубен портфейл. Всичко стартира с един пост във Facebook. " Приятели желая да споделя това с вас тъй като мен доста ме трогна! Загубих си портмонето в София и получих това писмо по пощата, нямам думи, оставам писмото да приказва за себе си ", написа интернет консуматор и разгласява фотография на ето това писмо:



В него мъж, намерил портфейла, написа, че желае да го върне, само че няма пари, нито телефон, по тази причина изпратил писмото по пощата и дефинира среща на притежателя на портфейла.

Историята за една човешка постъпка се популяризира лавинообразно във Facebook и скоро всички желаят да оказват помощ на " Чичо Пацо ", трогнати от добрината му.

Междувременно мъжът, изгубил портфейла си, се среща с Чичо Пацо и споделя: " Снощи се видях с индивида и му купих предплатена сим карта да има връзка със него. За страдание не съумях нищо друго да измъкна от какво има потребност. Отказва всичко - храна, облекла, заслон, не желае! Ще продължа да се боря да може да му помогнем най-малко за къщата. Ще ви държа с течение и отново ще пиша и ще опиша малко за него от това, което знам. "

Постепенно се ражда концепцията за основаване на Facebook група, в която разнообразни консуматори да дадат хрумвания по какъв начин могат да оказват помощ на положителния човек: " Здравейте всички, уповавам се да станем и повече. Това, което съумявам да разкрия от индивида, е към момента доста нищожно. Той не желае нищо материално и към момента се чудя по какъв начин да му помогнем за него по най положителния метод. Каза ми че търси работа като железар - заварчик, в случай че някой знае, познава или чуе разпита някъде, апелирам да написа тук или на персонални да ми прати ЛС. От неговите думи " нямам потребност от нищо, желае ми се да мога да работя отново, аз да си закупувам нещата, от които нуждая се.... " индивидът е на 67 години, само че е в положително физическо положение ", разказва историята на Чичо Пацо мъж от групата.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР