Добро утро! В случай, че сте го пропуснали, Apple тази

...
Добро утро! В случай, че сте го пропуснали, Apple тази
Коментари Харесай

Голямото представяне на Apple iPhone 11 и iPhone 11 Pro

Добро утро! В случай, че сте го пропуснали, Apple тази седмица имаше едно от най-натоварените си събития, разкривайки първия си „ Pro “ iPhone, по-евтин iPhone 11, непрекъснато включен Apple Watch и цени за Apple TV + от $5, както и новата платформа Apple Arcade (също за 5 $ на месец). Естествено, ние като фенове на техниката се интересуваме от всичко показано нагоре.

По-добър живот на батерията и двойни камери за всеобщия iPhone 11

Apple iPhone 11 1 of 4

Apple iPhone 11 е наследникът на миналогодишния модел iPhone XR, като включва новия чипсет на компанията A13 Bionic (който се употребява и в по-скъпата Pro версия). Новият чипсет е както по-мощен, по този начин и по-енергийно ефикасен, което е задоволително, с цел да удължи живота на батерията с още един час по отношение на XR. Apple също модернизира задната камера, добавяйки втори 12-мегапикселов ултра необятен датчик, както и по този начин упования нощен режим на снимане като при съперниците.

Алуминиевата рамка идва в шест нюанса, а обновена предна TrueDepth камера може да завоюва почитатели с новата си функционалност за селфи с постепенно придвижване или както Apple го назовава Slofie. Все отново най-хубавата вест за този телефон от междинен клас може да е цената. Той ще се продава за $699, когато предварителните поръчки стартират петък сутринта в 8:00 ET.

iPhone Pro: Четири до пет часа повече живот на батерията

iPhone 11 Пro 1 of 6

Моделите iPhone 11 Pro са директни наследници на миналогодишните телефони XS, а 11 са по-евтината опция след iPhone XR. iPhone 11 Pro и Pro Max също се задвижват от новия процесор A13 Bionic, който съгласно презентацията е към 20 % по-бърз от A12. Големите преимущества на Pro са тройна система от камери и превъзходните нови OLED екрани кръстени Super Retina със съответствие на контрастност 2 000 000:1 и бляскавост до 1200 нита.

Що се отнася до тройните камери, те са поместени в квадратна рамка, където има необятен, ултра-широк и телеобектив. Предстояща функционалност, наречена Deep Fusion, ще употребява и трите едновременно и по-късно ще съчетае резултатите за фотоси с доста по-високо качество или както оповестиха от компанията една същинска „ изчислителна фотографска магия “. Освен това, тези телефони са първите, които Apple оферират с 18W бързо зарядно устройство (най-после). IPhone 11 Pro ще започва с цена от 999 $ (или 1,049 английски лири в Обединеното кралство), до момента в който 11 Pro Max ще стъпи на 1099 $ (1,149 паунда).

Apple Watch Series 5 ни глези с непрекъснато включен екран

Apple Watch 1 of 10

Докато последният часовник на Apple имаше същия размер, форма и цена (399 $ или 499 $ с LTE поддръжка) като предшественика си, новата функционалност на фокус е екран, който не би трябвало да се изключва. Благодарение на своя LTPO (нискотемпературен полисиликон и оксид) Retina екран с променлива скорост на освежаване, дисплеят може да остане включен без да изтощава батерията.

Apple също вкараха още веднъж керамичната алтернатива, само че в случай че търсите нещо малко по-евтино, Серия 3 ще продължи да се продава. С GPS. модул можете да го купите за 199 $.

Netflix и Disney + посрещат конкуренцията на Apple TV+

 Голямото показване на Apple iPhone 11 и iPhone 11 Pro

Apple прекара последните няколко месеца в рекламиране на сериалите, които ще бъдат налични през Apple TV+: The Morning Show и Dickinson. А Тим Кук сподели филмов откъс за още един – драма с присъединяване на Джейсън Момоа, която се развива в един свят 600 години напред в бъдещето, когато хората са изгубили зрението. Нас персонално сюжета ни сграбчи.

Услугата ще започва в 100 страни от първия ден, като в случай че закупите нов хардуер на Apple без значение дали iPhone, Apple TV, iPad или Mac тези дни, ще получите една безвъзмездна година. Услугата също ще бъде без реклами и с поддръжка за евакуиране на филми и сериали за гледане офлайн с 4K качество, HDR / Dolby Vision и Dolby Atmos. О, и може да я споделите с до шест членове на фамилията, сходно на Apple Music.

Apple Arcade

 Голямото показване на Apple iPhone 11 и iPhone 11 Pro

Що се отнася до извънредните игри, Apple или не е подготвена да популяризира най-амбициозните си заглавия, или просто ги няма. Както изяснява Джесика Кондит (@JessConditt), против 5$ на месец за Arcade „ получавате страхотни извънредни игри – компанията просто би трябвало да каже на всички за тях, в случай че желае тази нова услуга за абонамент да процъфти обаче “.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР