Добро утро в деня на новото правителство! Започнете го с

...
Добро утро в деня на новото правителство! Започнете го с
Коментари Харесай

Две зодии с решителна крачка, друга ще пътува

Добро утро в деня на новото държавно управление! Започнете го с кафе и хороскопа на " Марица ". За останалото следете нашия уебсайт! Ще ви държим в течение.

ОВЕН

Днес запазвате спокойствието и самообладанието си, каквото и да ви коства това. Така ще избегнете неприятностите и по-лесно ще решите професионалните и персоналните си проблеми. Добри вести ще създадат вечерта ви приятна. Някои от вас ще получат информация, която близките се стараят да скрият.

ТЕЛЕЦ

Интересен ден, цялостен с приятни събития. Отлично се справяте с всичко, с което ще се захванете и ще намерите отговори на някои значими въпроси. Очаквайте положителни вести за някой от фамилията. Това е уместно време за другарство с близки и другари. Ще решите много противоречиви въпроси.

БЛИЗНАЦИ

Успешен ден. Днес доста неща се случват както би трябвало. Даже в някои случаи, няма да нужно изпитание от ваша страна. Неща, които сте научили преди време, през днешния ден ще са ви доста потребни. Благодарение на знанията и уменията си бързо ще достигнете поставените цели, освен това без непозната помощ.

РАК

Напрегнат ден, само че вие ще се справите добре. Не постоянно ще разпределяте вярно целите си и ще си губите времето с маловажни неща, по тази причина някои задания ще би трябвало да ги отложите. Ще се радвате на непредвидени визити и не планувани срещи, които ще ви оттърсят от напрежението.

ЛЪВ

Днес чудесно ще се разбирате с близките, а с непознати бързо ще намирате общ език. Лесно намирате поддръжка, в случай че ви е нужна. Запознанства ще сложат началото на другарски или сантиментални връзки. Интуицията ви тъкмо ще ви подсказва по какъв начин да се държите, какво да говорите и вършиме.

ДЕВА

Наситен и забавен ден. Ще се наложи да се занимавате с няколко неща по едно и също време и това ще ви харесва. Някои от вас могат да намерят отговори на въпроси, които напоследък са ги тревожили. Ще имате положителни хрумвания по отношение на работата или бизнеса. Не е изключено предложение за увеличение на приходите ви.

ВЕЗНИ

Тревожите се за дреболии и се безпокоите за неща, на които не може да повлияете. Постарайте се да се настроите положително и да намерите мотиви за наслади. Вечерта е подобаваща за фамилни мероприятия и другарство с родственици. Ще се наложи да помогнете на някой, оказал се в сложна обстановка.

СКОРПИОН

Днес умерено може да говорите това, което мислите. Не би трябвало да имате подозрение, че близките ще ви схващат вярно и ще ви поддържат. Обстоятелствата са удобни да се върнете към остарели планове. Възможни са непредвидени пътувания, които ще ви бъдат забавни, само че ще объркат проектите ви.

СТРЕЛЕЦ

Спокоен ден, съвсем без непредвидени събития. Имате опция да отдъхнете и възстановите силите си, както и да прекарате времето си в хубава компания. Вечерта ще ви зарадва с приятни срещи. Може да се помирите с хора, с които сте в спор или да възстановите остарели връзки.

КОЗИРОГ

Денят ще е добър. Звездите са на ваша страна, само че не трябва да взимате решения в придвижване и да разчитате на шанса. Постарайте се да обмислите всяка своя крачка и да избягвате неоправдания риск. Вечерта е време за другарство. Ще прекарате чудесно времето си, в компанията на непредвидени посетители.

ВОДОЛЕЙ

Отлично време за настоятелен договаряния и среща с евентуални съдружници и сътрудници. Ако имате потребност от помощ, евентуално ще я получите. Приятели са подготвени да ви поддържат и постоянно ще намерят нужните думи, с цел да ви успокоят. Денят е удобен и за придобиване на нови умения.

РИБИ

Днес доста срещи ще преминат добре. Може да положите начало на съдействие, което да открие пред вас нови професионални хоризонти. Ще съумеете да неутрализирате недоброжелателите и да постигнете превъзходство над остарели противници. Очаквайте приятни събития в фамилията.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР