Добро утро!Тук е най-важното:Смените в Булгаргаз“Кризата около УкрайнаИзложба на Греди

...
Добро утро!Тук е най-важното:Смените в Булгаргаз“Кризата около УкрайнаИзложба на Греди
Коментари Харесай

Три минути: България е в НАТО с единия крак. Мрежата на Брендо пере милиони

Добро утро!

Тук е най-важното:
Смените в „ Булгаргаз “Кризата към УкрайнаИзложба на Греди Асса в „ Нирвана “
Рафаел Надал за повторно завоюва Australian Open и с това получи от шампионатите в Големия шлем.
„ Булгаргаз “
Цялото управление на „ Булгаргаз “ беше в края на работния ден в петък. Новият изпълнителен шеф е Людмил Йоцов. Новият ръководител на борда е Иван Топчийски, който споделя пред бТВ, че може да стигне до България и без да е подготвена газовата връзка с Гърция.

В петък завършването на се отсрочи за следващ път – за края на 2023 година
Украйна и съветските войски до нея
След седмици безмълвие за рецесията към Украйна, само че сподели единствено, че НАТО пренебрегва страховете на Русия. Все по този начин не е ясно за какво Москва е струпала към 127 хиляди свои военни дружно с тежка бойна техника покрай границата с Украйна. Президентът на Съединени американски щати сподели, че ще изпрати американски бойци в Източна Европа, с цел да отговори на опасността, а Лондон заприказва за разполагане на в Европа.

В България към средата на януари има общо и те ще останат до юни поради обучение, сподели в петък военният министър. В неделя той, че в случай че има потребност от разполагане на натовски войски в България, това ще бъде направено от самите български войски. Янев още веднъж се базира на българския суверенитет и още веднъж раздели натовските войски на "свои " и "чужди ".
Къде е Организация на обединените нации
Съединени американски щати желаеха в понеделник Съветът за сигурност на Организация на обединените нации да излезе с към Украйна. Русия обаче е член на този орган. Бившата посланичка на България в Съединени американски щати споделя, че от съвещанието едва ли ще произтече резултат, само че пък „ цялата информация ще бъде поставена на масата “ – в това число и тази, която до момента не е достигала до медиите.

Ако сте се объркали в историята към Украйна, вижте това на проектите на НАТО и на България като член на алианса.
Съдебната промяна
Министерството на правораздаването предложенията си за промени в Закона за правосъдната власт. Те включват на профилираните съд и прокуратура. Промените са част от предстоящата правосъдна промяна. Обсъждането им ще продължи 14 дни.

Изпратете ни забавна история по тази или друга тематика на. Ако бюлетинът “3 минути ” ви харесва, изпратете на другари, с цел да се абонират и те.
Брендо. Управлението на София
Мрежата на Евелин Банев – Брендо е изпрала за 3 години, излиза наяве от данни на прокуратурата в Швейцария. На 7 февруари в страната стартира дело против мрежата, в която взе участие и човек от банката Credit Suisse. Самият Брендо не е обвинен.

Две идентични лампи, сложени една против друга в София, костват надлежно 5755 лева и 1587 лева Данните са изнесени от общинския консултант Борис Бонев. Премиерът Петков сподели, че в понеделник на тези публични поръчки.

Новините ще стигат до вас с един клик на телефона, в случай че станете част от общността на Свободна Европа.
COVID-19
От тази седмица влизат в действие нови ограничения против пандемията в няколко области, измежду които са Пловдив, Бургас и Перник. Подробно са.

има 2 602 болни от ковид в България. Процентът на позитивните проби е 17,27%. COVID-19 лиши живота на още 39 души. 92,31% от тях не са били имунизирани. Всички данни можете да следите.

Няма по какъв начин да влезете в Европейския парламент,. В българския парламент обаче се влиза и без него. Справка – депутатите от „ Възраждане “, някои от които са имунизирани, само че саботират документите.
„ Да, България “. Мая Манолова
беше избран отново отпред на „ Да, България “, която е част от ръководещата коалиция. Иванов беше подал оставка след неприятните резултати на изборите.

Мая Манолова удостовери, че се приготвя основаването на, само че увери, че тя самата няма да бъде лице на това начинание.
И една препорък а
откри галерия в изложба „ Нирвана “. Той е Човек на деня на Свободна Европа.

за този бюлетин, с цел да получавате всяка заран в пощата си "3 минути " – обзор на най-важните вести.

Искрено ваша,

Татяна Ваксберг
Източник: svobodnaevropa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР