Добро утро с последните кинопредложения на АРТ посоки преди ваканцията.

...
Добро утро с последните кинопредложения на АРТ посоки преди ваканцията.
Коментари Харесай

АРТпосоки с Галя Крайчовска: Кино фиеста

Добро утро с последните кинопредложения на АРТ направления преди ваканцията. След залез слънце в Поморие, Синеморец и Китен ще има „ Кино под зездите ” - прелестно лятно странствуване със София филм фест..

Фиестата стартира от Поморие на 4 юли в лятно кино „ Яворов "
с кино лентата за великия Пеле
На 5 юли ще натискаме дружно газта в шармантната кола на двете екстравагантни дами, потеглили на странствуване в „ Лудетини ". На 6 юли ще открием посредством „ Ангелският дял " истината за най-хубавото уиски в света и по какъв начин може да бъде употребявано то по най-хитрия метод!След залез слънце в Поморие, Синеморец и Китен. Киноистории, които ще създадат лятото още по-приятно.

„ Нежно творение " донася тежка борба с неуместната действителност в Русия. Режисьорът Сергей Лозница, който от 18 години живее в Германия, се заръща към родната картина. Филмът с номинация за " Златна палма " от фестивала в Кан през 2017 година Историята се завърта към жена, която получава назад колета, изпратен на брачна половинка й в пандиза. Така стартира историята за една тежка борба с унижението и насилието, история на неуместен конфликт с непревземаема цитадела.
Очакваният шлагер на лятото " Вчера си е за през вчерашния ден "
ни придвижва в паралелна действителност., в която не звучат Yesterday, Imagine и Let it Be.

Светът без " Бийтълс " - провокативният Дани Бойл рисува и тази хипотетична картина. Новият му филм " Вчера си е за през вчерашния ден " се концентрира към историята на английски музикант, който след злополука се озовава в различно пространство и време. " Бийтълс " са изтрити от съзнанието на хората и единствено Джак има спомен за именитата ливърпулска четворка.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР