Добро утро!Най-важното е тук:Митрофанова ще отвори руската църква, ако Москва

...
Добро утро!Най-важното е тук:Митрофанова ще отвори руската църква, ако Москва
Коментари Харесай

Три минути: Митрофанова чака Москва за църквата. Украйна с пробив на фронта. Има ли напредък с детската болница

Добро утро!

Най-важното е тук:
Митрофанова ще отвори съветската черква, в случай че Москва разрешиБългария подарява на Украйна дефектирали ракетиКрум Зарков пред Генка Шикерова
Посолството на Москва ще предприеме дейности във връзка с съветската черква „ Свети Николай Чудотворец “ в София в съгласуваност с Руската православна черква. Това сподели.

В същото време министър председателят Николай Денков сподели, че църквата би трябвало да бъде отворена, а организацията на място да бъде осъществявана от Българската православна черква.

Храмът беше затворен с решение на посолството, откакто предходната седмица България и още двама чиновници в църквата поради шпионаж.

Беларуски паспорт, работа в секретно военно отделение край Москва, военно-патриотични клубове и отбрана на концепцията за „ Русский мир “. Така звучи биографията на втория духовник, изпъден дружно с Васиан. Кой е Яухен Павялчук?.
Контролът на границата
на вноса на храни по българските гранични пунктове. Това реши Народното събрание на първо четене във вторник. Досега тази активност можеше да се разпорежда и на частни компании като " Евролаб 2011 ", която действаше на Граничен контролно-пропусквателен пункт " Капитан Андреево ".

Временното замразяването на активността на „ Евролаб 2011 “ от кабинета Петков пристигна малко преди той да бъде свален с избор на съмнение през лятото на 2022 година Тук.
България и Запада
в защитата, сигурността в Черно море, върховенството на закона и битка с дезинформацията. Това излиза наяве от общото изказване на държавните управления на двете страни след конгрес, който се организира във Вашингтон. На него София беше показана от външната министърка Мария Габриел.

за реализиране на задачите си за цялостна интеграция в европейските и евроатлантическите структури. Това сподели Николай Денков по време на събитие на Американската комерсиална камара.

от комплексите за противовъздушна защита C-300 и патрони. Проектът за спомагателна военна помощ за Украйна е подписан от водачите в ръководещото болшинство - Бойко Борисов, Христо Иванов, Делян Пеевски и Кирил Петков.

, че са съветски шпиони ще останат в ареста. Трима мъже и две дами са упрекнати в скрит план за " събиране на информация, предопределена да бъде директно или индиректно потребна на врага за да навреди на сигурността и ползите на страната " в интервала сред 30 август 2020 година и 8 февруари 2023 година
Украйна и Русия
През нощта против вторник. 26 от тях са били унищожени, оповестиха от Въоръжените сили на Украйна. Представителят на южното командване Наталия Гуменюк сподели, че цел на офанзивите още веднъж са станали пристанищната и граничната инфраструктура в Одеска област.

е сложена нова възпоменателна плоча, с която са почетени над 20 000 бойци, починали в Украйна. Това демонстрира, че съветските военни загуби евентуално са доста по-големи в сравнение с се смяташе до момента.

Украйна направи дребен по територия, само че сериозен по значение пробив на юг, към Крим. За това не се тръби в новините, не се разяснява от политиците. Защо?.
Турция и Нагорни Карабах
Турция ще съблюдава обещанието си, в случай че Съединени американски щати продадат на Анкара изтребители F-16. В същия ден и Унгария разгласи, че не бърза да ратифицира присъединението на скандинавската страна към Алианса.

до автомагистралата Степанакерт – Аскеран в Нагорни Карабах докара до гибелта на над 20 души, а стотици бяха ранени. По пътя се придвижват хиляди бежанци от арменски генезис, които напуснаха родните си места, откакто Азербайджан пое надзор над региона.
Няколко рекомендации
От юли насам към плана за Национална детска болница в България съществува Обществен съвет, който да следи осъществяването му. Въпреки първичната липса на информация и ясни правила за работа, органът към този момент работи. какво се случи на първото му съвещание в понеделник.

Какви са дефектите на законите против корупцията? Какво свърши кабинетът? Съветникът на президента по правни въпроси и някогашен министър на правораздаването Крум Зарков беше.

Българите всеобщо обичали руснаците и мразели украинците. Така ли е в действителност? Не, моралният компас на българите не е строшен, само че някои хора желаят и ненапълно съумяват да го разстроят. Това написа.
Човек на деня
Често го назовават " татко на италианския блус ". Смесва средиземноморското звучене с афроамерикански темп, поп, рок, соул и госпел. и в понеделник отпразнува 68-ия си рожден ден. Той е Човек на деня на Свободна Европа.

, с цел да получавате всяка заран в пощата си " 3 минути " - обзор на най-важните вести.

Искрено Ваш,

Николай Лавчиев
Източник: svobodnaevropa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР