Добро и състрадателно сърце има моделката Ивайла Бакалова, която се

...
Добро и състрадателно сърце има моделката Ивайла Бакалова, която се
Коментари Харесай

Ивайла Бакалова се грижи за бездомно дете

Добро и състрадателно сърце има моделката Ивайла Бакалова, която се грижи за оскъдно момченце в Колумбия, видя HotArena.

От няколко дни Мис България 2001 е на почивка в колумбийския град Картахена, където по време на пътуването си вижда малко полуголо момченце, което тича из мръсните улици на града. Бакалова незабавно стопира автомобила си и отива при малчугана. Двамата стартират да си играят, а Ивайла е толкоз запленена от момченцето, че си прави фотоси с него, взима му храна и го глези по всевъзможни способи.

" Това малко създание ми открадна сърцето. Толкова е прелестен " , написа Бакалова в мрежата, като популяризира десетки фотоси и видеа на малчугана. Тамошното дете също харесва грижовната манекенка и не стопира да й приказва макар езиковата преграда. Сестра й Божидара също изрази благосклонностите си към момченцето. " Нямам думи какъв брой специфичен е той ", написа сестрата на Ивайла под видео, на което момченцето си се забавлява с родната моделка. Със сигурност ще е мъчно на Бакалова да си тръгне от градчето след срещата си с невръстното дете, което остави дълготраен отпечатък в сърцето й.

На екзотичното пътешестване до южноамериканската страна Ивайла е с другари и без щерка си. Миската, която от години не живее в България, а в Дубай, обича да обикаля света в женска компания и споделя фрагменти от далечни дестинации. На последното си пътешестване до Колумбия родната красавица е от няколко дни, а жаркото слънце и високи температури я подготвят към плажове даже през януари, написа " България Днес ".
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР