Добро е състоянието на 5-годишното дете от Пловдив, което бе

...
Добро е състоянието на 5-годишното дете от Пловдив, което бе
Коментари Харесай

Обезобразеното 5-годишно дете от Пловдив: Социално подпомагане с подробности по случая

Добро е положението на 5-годишното дете от Пловдив, което бе обезобразено след нечовечен побой от приятиля на майка му. То беше оперирано през вчерашния ден по неотложност, а в този момент се възвръща.

" Детето се възвръща и е добре ", сподели Донка Аргирова, дирекция " Социално подкрепяне " пред Българска национална телевизия и добави, че първи сигнал за принуждение върху момченцето са получили на 9 януари.

" В началото на декември бащата е бил със сина си, не е забелязал принуждение, синини, детето е било добре - това потвърждава, че преди този интервал не е имало експанзия над него. Преди този интервал детето е ходело на детска градина, употребило е логопед и психолог ", даде детайлности Аргирова.

Тя акцентира, че бащата на детето, който се е върнал от Германия, е доста обезпокоен за детето и желае да се грижи за него. Връщането му в фамилна среда обаче ще отнеме време.

" Бащата в действителност е доста угрижен за детето си, само че сега той не е компаньон в болничното заведение, а обществените. Когато обществен служащ е посетил детето е направено усещане, че детето приказва мъчно. Предложена им е поддръжка - логопед и психолог ", добави тя.

От прокуратурата в четвъртък ще апелират стартирането на независимост на майката.

Снимка: БГНЕС
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР