Добрич. Обновен е сайтът на Художествената галерия в Добрич, предаде

...
Добрич. Обновен е сайтът на Художествената галерия в Добрич, предаде
Коментари Харесай

Обновен е сайтът на Художествената галерия в Добрич

Добрич. Обновен е уеб сайтът на Художествената изложба в Добрич, съобщи сътрудник на Радио „ Фокус ” – Варна . Почитателите на изобразителното изкуство след известно спиране, още веднъж могат да наблюдават информация за най-актуалните събития и изложения на актуализирания уебсайт на културното ведомство: www.dobrichgallery.org.

Новата версия е по-функционална, с опция за прилагане на мобилни устройства и с по-лесен достъп до непрекъснатата експозиция, както и до информация за историята на галерията и просветителните стратегии. Възможна е връзка и с интернет каналите на галерията в Youtube, Instagram и страниците ѝ във Facebook.

Улеснение за най-верните другари и ценители е мобилното приложение, посредством което могат да получават известия за всички нови изявления.

Новият уебсайт осведоми за работното време, цени на билетите, екипа на галерията и опциите за връзка с него. Предстои допълнение на наличието с подробна информация за художествения фонд, създатели, творби, изложбен календар за 2022 година и виртуални турове. „ Надяваме се новият уебсайт да е потребен и да улеснява визитите на нашите събития и изложения “, показват от екипа на галерията.

Жулиета НИКОЛОВА
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР