Добрич. Областна дирекция Земеделие“ (ОДЗ) в Добрич обяви имената на

...
Добрич. Областна дирекция Земеделие“ (ОДЗ) в Добрич обяви имената на
Коментари Харесай

Областна дирекция „Земеделие“ в Добрич обяви имената на победителите в конкурса за рисунка „Децата – бъдещи стопани на Добруджа“

Добрич. Областна дирекция „ Земеделие “ (ОДЗ) в Добрич разгласи имената на спечелилите в състезанието за рисунка „ Децата – бъдещи стопани на Добруджа “, съобщи сътрудник на Радио „ Фокус ” – Варна . Жури в конкуренцията бяха самите жители, които посредством харесване на съответна рисунка във Facebook профила на Дирекцията посочваха своите желания.

На първо място с най-вече „ лайкове “ е класирана рисунката на Катерина Колева, ученичка от IV клас на СУ “П.Р.Славейков “ в град Добрич. На второ място по брой „ лайкове “ е рисунката на Андрей Димитров, възпитаник от II клас на СУ „ Св. св. Кирил и Методий “ в Добрич, на трето място - рисунката на Даниел Илиев от I клас на ОУ “Христо Ботев “ в Добрич.

Наградите и документите на участниците към този момент са предоставени на шефовете на съответното учебно заведение с цел да могат да бъдат връчени на децата в безвредна среда, показват от ОДЗ и допълват: „ За екипа на дирекцията всички дребни участници са спечелили поради цветната палитра от рисунки, която ни зарежда с доста усмивки и позитивизъм! “. В Дирекцията персонално е получила своя документ и премия Божидара Георгиева, ученичка от II клас на ЧОУ „ М. Монтесори “ в Добрич.

Всички рисунки на участниците в състезанието са подредени в галерия във фоайето на Областна администрация – Добрич. Родители, родственици, деца и другари могат да я посетят на дребни групи в друго време от 9,00 до 17,30 ч. до края на месец януари 2022 година, с цел да няма скупчване на хора. В постройката се позволяват гости при съблюдаване на изискуемите ограничения по заповеди на Министъра на опазването на здравето. Ежедневно се правят избраните дезинфекционни мероприятия.

Жулиета НИКОЛОВА
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР