Добрич. Областен информационен център (ОИЦ) – Добрич организира онлайн информационна

...
Добрич. Областен информационен център (ОИЦ) – Добрич организира онлайн информационна
Коментари Харесай

Областен информационен център - Добрич представя онлайн проекта на Споразумението за партньорство на България за програмен период 2021-2027 г.

Добрич. Областен информативен център (ОИЦ) – Добрич провежда онлайн осведомителна среща за показване на плана на Споразумението за партньорство на Република България с Европейската комисия за програмен интервал 2021-2027 година Това е националният стратегически документ, очертаващ рамката за ръководство на средствата от европейските фондове в България през програмния интервал 2021 – 2027 година Това заяви Искра Димова, специалист КИЛ в Центъра, съобщи сътрудник на Радио „ Фокус ” – Варна . Събитието стартира от 10.00 часа и се излъчва във фейсбук страницата на ОИЦ - Добрич -.

Целта е необятната общност да бъде осведомена с главните цели, цели и финансиране, планувани в плана Споразумението за партньорство, както и приноса на бъдещите стратегии 2021-2027 година към задачите му. За присъединяване в срещата са поканени представителите на локалната власт, академичната общественост, бизнеса, просветителни и обществени институции, неправителствения бранш, медии и други заинтригувани лица.

Инициативата е част от Общата акция на мрежата от 27 регионални осведомителни центъра, отдадена на Споразумението за партньорство сред Република България и Европейската комисия за програмен интервал 2021-2027 година Допълнителна информация може да бъде получена на тел. 058 602 758, e-mail: [email protected] или на https://www.facebook.com/oic.dobrch.

Жулиета НИКОЛОВА
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР