Добри вести за местния футбол долетяха от Селановци. Най-после най-голямото

...
Добри вести за местния футбол долетяха от Селановци. Най-после най-голямото
Коментари Харесай

Селановци отново ще има мъжки футболен отбор /снимки/

Добри новини за локалния футбол дохвърчаха от Селановци. Най-после най-голямото село във Врачанско още веднъж ще има мъжки тим. Формацията към този момент организира първата подготовка, като в нея се включиха 15 футболисти. Сред тях бяха емблематичните играчи за селановския футбол като Адриан Иванов, Ирен Любенов и Цветан Лазаров. В заниманията вземат участие и 7-8 юноши, чакат се момчета от Козлодуй, Кнежа и други Засега тимът ще тренира два пъти в седмицата – вторник и четвъртък.
Децата на "Дунав 2016 " също започнаха подготовка под управлението на Любен Иванов, който ще дава отговор и за мъжкия отбор.
В началото на август се чакат да дойдат за контроли "Локомотив " /Сф/, детски обединения на "Ферион " и "Септември ". За тогава Любо Иванов е приготвил 24 благодарствени писма, които ще връчи на хората, помогнали стадионът да се трансформира в малко украшение.
Всичко е готово към този момент, остава единствено валяк да валира тревата. Поставени са седалки на стадиона, баните и съблекалните са ремонтирани. Стадионът разполага с видеонаблюдение. Има и 4 прожектора на слънчеви акумулатори, които осветяват част от терена, като по този метод ще може да се организират и късни тренировки.
Другата седмица почват интензивните контроли както за децата, по този начин и за мъжете, първите противници ще бъдат от "Венци " /Искър/ и "Чомаковци ".
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР