Добри слушатели са, добри съветници, изпитват наслада към живота и

...
Добри слушатели са, добри съветници, изпитват наслада към живота и
Коментари Харесай

Трябва да прочетете това преди да сключите брак със Стрелец

Добри слушатели са, положителни съветници, изпитват приятност към живота и са много сантиментални. Какъв брак ви чака с представител на тази зодия?

Жената Стрелец в брака
Ако до себе си имате за партньорка жена Стрелец, знайте че изборът ви е добър. Дамите, родени под този зодиакален знак са виновни към половинката си и фамилията. Те са търпеливи, положителни слушатели и съветници. Имат разнородни занимания и ползи, държат на кариерното развиване и постоянно се стремят да надграждат себе си. В любовта са правилни на сътрудниците си.
Широките им ползи и непрекъснатото предпочитание да пътуват ги вършат извънредно привлекателни за противоположния пол. На моменти могат да бъдат прекомерно подозрителни към обичания човек и това да им попречи да управляват страстите си.
Знайте, че с жена представител на зодия Стрелец ви чака един трогателен и забавен фамилен живот. Ако я разочаровате или изневерите, знайте, че връщане обратно няма. Що се отнася до секса, нейният метод е изтънчен и въодушевяващ.

Мъжът Стрелец в брака
Мъжът Стрелец търси за партньорка жена, която да е мъдра и тактична. В брака е малко претенциозен и по-често вижда единствено неприятните страни и грешките на брачната половинка си. Мъжът Стрелец е сложен за брак и семейство. Неговият интерес към света е огромен.

Той е жител на света, обича да пътешества, има странни занимания и обича да спортува. От друга страна е извънредно обществен и постоянно оптимистично надъхан. Приема живота и любовта като спортна игра. Неговата половинка също би трябвало да има необятни ползи, да не му пречи на свободата и да не го задушава с ревността си.
С мъжа Стрелец е мъчно да се съжителства. Ако желаете да задържите до себе си сътрудник, роден под този зодиакален знак, знайте, че ще би трябвало да измененията разбиранията си за връзка, да споделяте неговите пристрастености и ползи. От друга страна е доста радостен, с възприятие за комизъм и добър ухажор.

az-jenata.bg
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР