Добри новини за бебечето Галина, за което вече ви разказахме.Благодаря

...
Добри новини за бебечето Галина, за което вече ви разказахме.Благодаря
Коментари Харесай

Добри новини за бебето Галина, майката написа: Благодаря ви, Великани! Творите чудеса! 

Добри вести за бебечето Галина, за което към този момент ви разказахме.

" Благодаря ви, ВЕЛИКАНИ! Творите чудеса! Вие не ми дадохте лъч вяра, а напряко озарихте деня ми! За 24 ч. по платформата са постъпили повече от 2/3 от оповестената сума! Знаете, че сумата за лекуването е ден за ден и зависи от нейното положение,кога ще я изведат от интензивно. Оферта имаме единствено за очната интервенция. Т.е. нещата може и да се трансформират в хода на обстановката. Може да не стигнат, само че пък може и да останат. Всичко от платформата се заплаща непосредствено на болничното заведение, средства през нас от нея не минават. Това, което остане или бъде наддарено ще бъде трансферирано по сметката на някое друго бебче от платформата на Pavel Andreev. Бъдете здрави и дано Бог ви закриля!

Близка до фамилията написа:

" Новините от срещата с лекарите през днешния ден (11.01.2023 г.) сутринта са страхотни. Бебе Галина към този момент диша независимо. Увеличили са й храната и в случай че всичко е наред, желанията са на следващия ден да я изведат от интензивното поделение, само че ще остане в болничното заведение още няколко дни за лекуване. Не е явен размерът на разноските, които ще бъдат направени за това, само че с помощта на всички вас, донори, родителите към този момент могат малко по-спокойно да посрещнат провокациите пред своето огромното малко геройче.

Операцията на оченцето се възнамерява за края на януари, когато отново ще би трябвало фамилията да изкара известно време в Турция.

В момента, в който пиша това, сумата, събрана по акцията в платформата, към този момент минава 51 000 лева

Моника качва бележки за разноските в групата, която е направила @Надежда за Галина ". При предпочитание евентуално има метод да се присъедините към нея, че аз не съм доста наясно по какъв начин става. https://www.facebook.com/groups/546520960763522

Досега мама Моника е заплащала разноски от персоналната си сметка, където също има преведени дарения и тя изпраща големите си благодарности за доверието, което й гласувате.

Даренията в платформата са предпазени от разпоредбите й. Всички се надяваме дребната Галина да оздравее бързо и да останат повече парички за други нуждаещи се.

Още един път БЛАГОДАРЯ! "
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР