Добре съм, всичко е наред с мен. Когато беше цялото

...
Добре съм, всичко е наред с мен. Когато беше цялото
Коментари Харесай

Операторът на bTV, пребит от Перата, с покъртителен разказ за инцидента. Изплува сензационна новина от протеста в Асеновград!

" Добре съм, всичко е наред с мен. Когато беше цялото меле и навалица, аз бях сред служителите на реда и протестиращите. Перата се приближи към мен с телефон и очевидно аз съм му го бутнал и по този начин стартира всичко. Това съобщи в ефира на bTV операторът Петър Джанаваров, ударен с пестник от Петър Низамов - Перата. " Аз бях до Пепи, видях по какъв начин на Перата му падна телефона, по-късно всичко се разви доста бързо, той скачаше и крещеше, ние сме изрязали псувните, само че от записите във " Facebook " се вижда по какъв начин крещи и заплашва ", разкри журналистът Росен Цветков, който е бил очевидец на случая.

" Имаше концепция при започване на митинга в неделя той да бъде спрян. Близките на потърпевшите споделиха, че си потеглят, тъй като полицията не пуска хората от цялата страна. Изведнъж тогава пристигнаха доста хора, имаше хора от София, Гърмен, от агитки, рокери. ", описа още журналистът.

" Бях изплашен, не знаех какво се случва и за какво ме атакува, след удара бях некординиран ", добави видео операторът.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР