Добре подбраните актьори са ключът към успеха на филма. Но

...
Добре подбраните актьори са ключът към успеха на филма. Но
Коментари Харесай

12 пъти кастинг мениджърите са пропуснали актьори и ядосаха феновете

Добре подбраните артисти са ключът към триумфа на кино лентата. Но когато избират претенденти, кастинг мениджърите постоянно вършат неточности. И когато ролята отива на звезди, които въобще не наподобяват в тази роля, унищожителни мнения и остри мнения не могат да бъдат избегнати.

Черната вдовица – Скарлет Йохансон

Когато беше разгласен актьорският състав на “Железният човек 2 ”, в редиците на почитателите имаше вълна от учудено отвращение. На тематичните конгреси потребителите предложиха по-подходящи претенденти: Хилари Суонк, Емили Блънт и даже Ума Търман. След излизането на кино лентата публиката означи, че появяването на актрисата на екрана провокира прозявки.

Джей Гетсби – Леонардо ди Каприо

Според някои критици, макар обстоятелството, че Ди Каприо е многостранен и надарен артист, той не съумя да свикне с ролята на Гетсби. Предполага се, че Джей Гетсби е самоуверен мъж с лека нотка на заплаха.

Джини Уизли – Бони Райт

Всеки, който е чел книгите за Хари Потър, ще си спомни, че Джини израсна красива и нахална. И Бони Райт на практика се сля на назад във времето. Беше мъчно да се види в нея мощна вълшебница, деятелен състезател и фантазията на доста възпитаници.

Балиан II Ибелин – Орландо Блум

Феновете обичат Орландо Блум като Леголас и Уил Търнър. Но със страдание признават, че основната роля в “Небесното царство ” се оказа прекомерно сложна за него: “Той няма сериозността и харизмата, нужни за такава роля. ”

Бел – Ема Уотсън

Филмовата акомодация на приказката на Дисни Красавицата и Звяра получи смесени мнения. Публиката не хареса освен леко осъвременения сюжет, само че и осъществяването на Уотсън: „ Виждате на екрана феминистката Ема Уотсън, а не Бел.

Еовин – Миранда Ото

В романа „ Властелинът на пръстените “ Толкин разказва красивия Рохан по следния метод: „ Очите й бяха строги и замислени; тя погледна краля с безнадеждна горест. Лицето й грееше от хубост.

Ахил – Брад Пит

“Троя ” не е най-успешната акомодация на поемата на Омир. Създателите се оказаха занимателен филм, в който въобще няма мощни трагични подиуми.

Той трябваше да свикне с облика на най-великия боец на Гърция, само че не съумя: “Пит е добър артист и хубав мъж, само че Ахил не е характерът, в който му е комфортно да съществува. ” Митичният войник в осъществяване на Брад Пит се оказа прекомерно съвременен.

Олимпиада – Анджелина Джоли

За тази роля Джоли е номинирана за “Златна малина ” в категорията “Най-лоша актриса ”. Критиците не харесаха странния, карикатурен акцент на Анджелина, който беше доста сходен на съветския.

Джейн Фостър – Натали Портман

Натали Портман не се е появявала в кинематографичната галактика на Марвел след излизането. Феновете на надарената актриса останаха смутени от нейната повърхностна и скучна игра. Някои фенове останаха с усещането, че Портман не поставя никакви старания.

Робин Худ – Кевин Костнър

Публиката не хареса новия взор върху Робин Худ. Това е устойчив, деятелен воин, а Костнър, съгласно тях, се оказа изтощен дъртак. Едно ревю даже го съпоставя с дърво: „ Костнър по някакъв метод направи Робин Худ корав, ванилов и примитивен, като едно от дърветата в Нотингам Форест. “

Буря – Хали Бери

Според почитателите на истинските комикси Хали Бери не съумя да изиграе царствена и мощна героиня. Актрисата не съумя да съобщи характера на африканската принцеса-мутант. Бери в тази роля изглеждаше прекомерно кротка и елементарна, макар че трябваше да основава усещане на уверена и властна жена.

Джонатан Харкър – Киану Рийвс

През 1992 година излиза друга акомодация на романа на Брам Стокър “Дракула ”. Критиците нарекоха главния минус на кино лентата играта на Рийвс, която не доближи равнището на филмовите ветерани Гари Олдман и Антъни Хопкинс. Беше видимо, че Киану Рийвс не беше спокоен, а английският му акцент беше приет за един от най-лошите в историята на киното.

Кой артист съгласно вас би бил по-подходящ за тези функции?

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР