Добре е децата да започнат организирани спортни занятия още от

...
Добре е децата да започнат организирани спортни занятия още от
Коментари Харесай

Учителя по бойни изкуства накара това малко момиче да счупи дъската на две. Ще се изумите, когато видите какво направи детето (ВИДЕО)

Добре е децата да стартират проведени спортни занятия още от напълно дребни! Това най-малкото ще ограничи стоенето им през компютрите с часове, което ги обездвижва, а и натоварва очите им. Рядко децата сами могат да дефинират кой спорт желаят да упражняват. С това по предписание се заемат бащите, които неведнъж постановат тип спорт, който харесват, или в който самите те не са съумели да се реализират… Е, такова „ притеснение “ на детския избор не може да се адмирира! Други родители се управляват от това, кои спортове са на „ мода “. Такъв фешън спорт – в същина бойно изкуство – е понастоящем таекуондото, който – както ще установите от видеото – може да се практикува още от 4 – 5 годишна възраст!

Е, с малко повече пояснения от страна на „ учителя “! Очевидно, за дългокосия хлапак са нужни повечко пояснения, с цел да извърши тъкмо чупенето на тънка дъска с крайник! След няколко смешни до сълзи остроумни импровизации, детето въпреки всичко се оправя съгласно разпоредбите със задачата, за което е препасано през кръста с бял пояс! Чувството на удовлетворение и горделивост у дребния към този момент несъмнено са налице, а с времето този източен военен спорт ще развие неговите мощ, експедитивност и сръчност и ще възпита у него темперамент, дисциплинираност и непоколебима убеденост в силите! Все отново, насочвайте внимателно децата си към даден тип спорт – оставете избора на тях в последна сметка! За да бъдат те здрави, само че и щастливи!

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР