Добре е да имаме правителство, независимо експертно или програмно. Трябва

...
Добре е да имаме правителство, независимо експертно или програмно. Трябва
Коментари Харесай

Стефан Янев, „Български възход“: Работещо правителство с работещ парламент ще изведат България от кризата

Добре е да имаме държавно управление, без значение експертно или програмно. Трябва да се направи изпитание, без значение дали се разделяме на ръководещи и съпротива. Работещо държавно управление с работещ парламент ще изведат България от рецесията. С всички обединения бихме влезнали в диалог, само че обединението се базира на правила и цели. Това разяснява за " Твоят ден " по Нова Нюз Стефан Янев, водач на партия " Български напредък ".

По думите му " Български напредък " не чертае червени линии, тъй като Народното събрание е мястото, където партиите взаимодействат, а не се занимават с идеологическите си разлики. " Хората имат предпочитание за връзка с нас, желаят да имат представители във властта. Отчитам акцията ни като сполучлива, само че като цяло ми се коства, че е вяла. Ние търсим и предлагаме решения. Ще проведем градивни диалози с всички партии за реализация на националните ползи ", съобщи той.

Според него има цели, които могат да сформират кратковременен кабинет. " Нашите цели са в икономическия и обществения бранш - подкрепяне и отплата на бизнеса. В момента е необходимо да се реши въпросът с цената на газа. Компенсации на потребителите предвид на високата цена би трябвало да се провиснал.Кабинетът " Петков " трябваше да вземат " Лукойл " под държавен надзор ", означи водачът на " Български напредък ".

Янев счита, че тръбният потенциал на " Газпром " у нас е максимален. " Форсмажор значи, че би трябвало да се вземат изключителни ограничения. Нямам информация дали е бойкот или някой е взел изключителни ограничения. В момента е комфортно за всичко да се упреква Русия, само че е допустимо да е всеки различен ", счита Янев по тематиката с течовете по " Северен поток``. И добавя, че е рационално референдумите в Украйна да не бъдат приети.

" Безпредметно и непродуктивно е да се приказва за излизане от Европейски Съюз и НАТО, би трябвало да уплътним участията си и да станат по-ползотворни за българските жители ", безапелационен е той.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР