Добре дошли в света на сияещите бижута, с които няма

...
Добре дошли в света на сияещите бижута, с които няма
Коментари Харесай

TEILOR с първо ексклузивно събитие в България

Добре пристигнали в света на сияещите бижута, с които няма по какъв начин да останете незабелязани. 

TEILOR, веригата магазини за първокласни бижута, трансформирала се в интернационална марка с над 60 обекта в Европа, беше хазаин на първото си извънредно събитие. То се организира в един от най-активните магазини на марката в България, намиращ се в Търговски център Сердика в София.



По време на събитието гостите съумяха да се потопят в света на елегантността и финеса. Присъстващите на събитието се любуваха на неповторимите оферти на марката, в това число най-емблематичните продукти на марката, направени от 14 или 18K злато или платина и диаманти, класифицирани от De Beers Institute of Diamonds или GIA (Gemological Institute of America).

В момента TEILOR има четири дейни магазина в България, като три от тях са ситуирани в центъра на столицата. Всеки от комерсиалните обекти на марката разполага с бижута от най-емблематичните сбирки на компанията, в това число от сбирките Colour Your Nature и Pure Diamonds. Сред неповторимите оферти са чифт обеци от 18K бяло злато с 0.78ct цветни турмалини и 0.05ct диаманти на стойност 1630 лева и пръстен от 18K бяло злато с 1.28ct диаманти на стойност 10 845 лева



Продуктово портфолио на TEILOR

Всяко украшение от сбирката на TEILOR прибавя нов детайл към портфолиото на марката, като е в крайник със международните трендове, което изисква мощен блян, възторг и предпочитание за вдишване на опасности. През последните години акцентът на TEILOR върху скоростта като съществена полезност вдъхна храброст освен в сбирките на марката, само че и в нейните чиновници и клиенти.

С взор върху външния стопански, политически и обществен пейзаж, плюс условията за позициониране на марката, TEILOR се концентрира върху укрепването на съществуващото си пазарно наличие на българския пазар, като в същото време поддържа уговорката си да дава незабравими преживявания по най-смисления и достоверен метод.

***

Относно TEILOR

TEILOR е интернационална верига от първокласни бижутерийни магазини с 25-годишна традиция. Присъстващ в Румъния, Полша, Унгария, България и Чехия, TEILOR има 65 физически магазина и онлайн наличие посредством своите платформи за електронна търговия teilor.com, teilor.ro, teilor.pl, teilor.hu и teilor.bg. Колекциите на TEILOR включват златни бижута, както и неповторими бижута, инкрустирани с диаманти и скъпоценни камъни, съобразени с желанията на клиентите.
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР