Добре дошли в Плейлиста на Edna с новото от музиката,

...
Добре дошли в Плейлиста на Edna с новото от музиката,
Коментари Харесай

Лейди Гага отива на нова планета, Джуди Денч прави фатална грешка и още

Добре пристигнали в Плейлиста на Edna с новото от музиката, киното и шоубизнеса от миналата седмица, на което си коства да натиснете Play ► .

МУЗИКА

Ярко завръщане



След триумфа на Лейди Гага с „ Роди се звезда “ наближава време и за дълго чакания ѝ нов студиен албум, който би трябвало да излезе до края на годината. Първият сингъл от него се споделя “Stupid Love” – заразително денс парче с лъх от 80-те, което е доста евентуално да ви харесва от ден на ден с всяко последващо слушане. Песента е за новия късмет, който всеки би трябвало да си даде в любовта , а в клипа Гага дава воля на въображението си, живеейки на лична планета, където се бори за мир със своето племе .

Удавен от тъга



В новото си видео Хари Стайлс потвърждава, че дребното е повече. Финият минималистичен клип , в който британецът е облечен като воин на Оскар Уайлд, е напълно подобаващ за семплата, само че въздействаща балада “Falling” , отредена за четвърти сингъл от албума му “Fine Line” . Докато водата повишава равнището си във видеото, песента ни потапя в болката от отчуждението сред двама души и възприятието за безтегловност поради въпросите без отговор.

Мрачна заплаха



С втория сингъл от новия си албум „ Чужди тела “ Стенли за следващ път демонстрира международно звучене и присъщ почерк. „ Бягай от мен “ можем да тълкуваме като предизвестие на див звяр към своята жертва, като създател на текста е Даниел Рашев (д-р Врабчев от „ Откраднат живот “), а по парчето работят Благослав Анастасов от “Hayes & Y”, Светлин Къслев и Стенли. В мрачния клип артистът още веднъж залага на ярки образни внушения и за ентусиазъм употребява мастилените петна на Роршах, употребявани в психоанализата.

КИНО

Нависоко към фантазиите



“The High Note” ни среща с музикалната звезда Грейс Дейвис (Трейси Елис Рос) и претрупаната ѝ персонална асистентка Маги (Дакота Джонсън) . Докато компанията на Грейс ѝ предлага серия от концерти в Лас Вегас, тя взема решение да се опълчи на промишлеността със записване на нов албум. Това може да промени живота и на двете дами : за Маги значи да реализира фантазията си да бъде продуцент, а Дейвис да отстоява и потвърди себе си макар възрастта, отбелязвайки шлагер №1 – тъй като това се е случвало единствено на 5 дами над 40 година, една от които чернокожа.

Свръхестествен любовен триъгълник



Комедията “Blithe Spirit” е нов кино взор към известната едноименна пиеса на Ноъл Кауърд от 1941 година , поставяна на Уест Енд, Бродуей и приспособена няколко пъти за дребен и огромен екран. В нея писателят Чарлз Кондъмайн (Дан Стивънс) минава през по този начин наречения писателски блокаж и се нуждае от висша мощ, която да му помогне. В отчаянието си той се обръща към ясновидката Мадам Аркати (Джуди Денч) , само че тя по простъпка приканва духа на починалата му жена – ревностната Елвира (Лесли Ман) , която трансформира в своя задача да отнеме Чарлз от новата му брачна половинка Рут (Айла Фишър) , като го убие и бъде вечно с него.

Пътят към триумфа



Предстоящият минисериал на Netflix “Self Made” споделя историята на Сара Брийдлав , позната повече като Мадам Си Джей Уокър, считана за първата самоиздигнала се чернокожа бизнесдама . С воля и деятелен дух тя съумява да пребори тесногръдото общество в навечерието на XX век и води към триумф своята компания за артикули за коса. Главната роля в четирите епизода извършва носителката на „ Оскар “ Октавия Спенсър , а като нейната щерка Лелиа взе участие Тифани Хадиш (нищо че разликата сред двете актриси е единствено седем години).

ОЩЕ

Роди се още edna звезда



Случайна среща в лондонското метро донесе международна популярност на 30-годишната лондончанка Шарлът Оубъри след комикът Кевин Фрешуотър попадна на нея и я помоли да довърши текста на “Shallow” от кино лентата „ Роди се звезда “. Неочаквано положителното ѝ осъществяване обиколи интернет и ѝ завоюва нови почитатели, въпреки мнозина да разясняват, че обстановката е нагласена. Всъщност се оказва, че Шарлът работи като професионален реализатор по сватби и други събития, а сензацията, която провокира, накара Елън ДеДженерис да я предложения в шоуто си, с цел да извърши цялата ария, спечелила „ Оскар “ предходната година. Звезди се раждат непрекъснато, стига да са на вярното място в вярното време.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР