Добре дошли в новия Плейлист на Edna с новото от

...
Добре дошли в новия Плейлист на Edna с новото от
Коментари Харесай

Дженифър Анистън става заподозряна в престъпление, Уил Смит получава клонинг, а Тейлър Суифт – нова котка

Добре пристигнали в новия Плейлист на Edna с новото от музиката, киното и шоубизнеса от миналата седмица, на което си коства да натиснете Play ►.

МУЗИКА

Рок полет



Нека столът от обложката на новия албум на The Black Keys не ви плаши – американското рок дуо просто споделя, че идната музикална сбирка „ отдава респект на електрическата китара “. Тя идва цели пет години след последната, а вторият сингъл от “Let’s Rock” - “Eagle Birds” , може да е под 3 минути, само че незабавно се настанява в мозъка, сходно на шлагера им от 2011 година “Lonely Boy”.

Тейлър в страната на чудесата



Сбогом на мрачната отмъстителна личност от албума “Reputation” - „ остарялата Тейлър “, която сякаш беше мъртва, още веднъж разцъфва. Година след последния си сингъл в света на Тейлър Суифт идва време за пеперуди и дъги с “Me!” . Новото ѝ заразително поп парче е взаимно с вокалиста на “Panic! At The Disco” Брендън Ури , а прелестно захаросаният клип се трансформира в най-гледаното в YouTube видео за първите си 24 часа с 65,2 млн. гледания. Друга звезда в него е новата, трета котка на Тейлър, Бенджамин Бътън, която прави дебюта си тук.

За хубостта от вътрешната страна



Освен че озвучава воин от анимацията “Грозничета”, Кели Кларксън извършва и ария от саундтрака му. “Broken But Beautiful” се вписва в историята за непривлекателните кукли, които схващат, че същински значимото не е на повърхността. В клипа виждаме дъщерята на изпълнителката Ривър Роуз, а по мощните вокали си проличава, че в основаването на песента взе участие и Пинк.

КИНО

Опасна почивка



След „ Жена назаем “ (2011) Дженифър Анистън и Адам Сандлър още веднъж си партнират, този път събрани от Netflix. В “Murder Mystery” те играят семейство, което отпътува на отмора в опит да освежи брака си. Когато обаче мистериозният Чарлс (Люк Еванс) ги кани на първокласна яхта, а притежателят ѝ умира, двамата са обвинени в ликвидиране и се постанова да бягат из Европа, с цел да избегнат своето лично.

Игра на гени



Идеята за „ Близнакът “ идва още през 1997 година, само че минават 20 години преди да стигне до екраните. Сценарият минава през редица екипи, до момента в който се оказва дефинитивно при режисьора Анг Лий и Уил Смит в основната роля , за който това е завръщане към научно-фантастичния род. Тук героят му – наемният палач Хенри, е набелязан като цел от собствен по-млад клонинг, който планува всеки негов ход.

Остров без излаз



Във кино лентата от основателите на „ Отмъстителите “ и „ Капитан Америка “ Чадуик Боузман е детектив от нюйоркската полиция, който се залавя със задачата да открие убийците на свои сътрудници. За задачата той безусловно затваря Манхатън, в това число всички 21 моста, които дават и името на кино лентата . Схемата обаче е по-заплетена, в сравнение с е предполагал, когато се оказва, че в нея вземат участие и други служители на реда.

ОЩЕ

Играта е разкрита



„ Дългата нощ “ беше задоволително тъмна, с цел да се постанова да присвиваме очи, до момента в който следим кой от героите ще почине. Видеото зад кадър обаче хвърля светлина върху снимането на най-дългата борба в историята на киното и малкия екран. Нощни фотоси в продължение на 11-седмиции и трап, заобиколен от 900 стоманени трупи и 16 ями с пропан за задоволително огън са единствено част от забележителните съставки за основаването на епичната борба при Зимен било от трети епизод на „ Игра на тронове “, сезон 8.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР