Добре дошъл, април! В очакване на по-хубаво време, нови възможности

...
Добре дошъл, април! В очакване на по-хубаво време, нови възможности
Коментари Харесай

Месечен хороскоп за април 2018

Добре пристигнал, април! В очакване на по-хубаво време, нови благоприятни условия и провокации, още веднъж поглеждаме към звездната карта. Какво ви чака съгласно зодията, вижте в месечния хороскоп.

Овен

Ще преживеете приятни изненади през април и ще сте много по-резултатни като цяло. Едва ли ще имате някакви усложнения с рутинните настоящи отговорности. Необичайните прекарвания ще са свързани най-вече с персоналните и любовни връзки. Не са изключени недоразумения, разногласия, спор на ползи. Ще е потребно да заложите на интуицията си и да се опитате да преодолеете личния си нарцисизъм, въпреки и отчасти. Не изпадайте в крайности.

Телец

За представителите на вашия знак е присъщо да действате с умерено движение. В началото на месеца то ще е задоволително с цел да се справите със отговорностите си, само че динамичността на събитията последователно ще пораства и вие ще би трябвало да се преценявате с тях. Което може да се окаже справедлива причина за усложнения. Ако желаете да съумеете би трябвало да си повярвате.

И това предписание е годно с още по-голяма мощ при уреждането на въпроси от персонален темперамент. Колкото сте по-самоуверени, толкоз сте по-убедителни. Не пропускайте опцията да извършите следващата крачка напред.

Близнаци

Събитията през този месец ще са в границите на догатките ви. Едва ли ще имате мотив да се похвалите с някакви основни триумфи, само че пък няма да имате и аргументи за съществени недоволства. Ще е задоволително да спазвате разпоредбите и да не рискувате, с цел да запазите равнището, на което сте.

Разбира се, ще се случват и усложнения, само че ще е в границите на опциите ви да се справите с тях. Що се отнася до персоналните връзки, обстановката ще е леко нестабилна. Задавайте въпросите си уверено, с цел да получите правилните отговори.

Рак

Естествено е, че Луната ще оказва значително въздействие върху суперчувствителните ви натури и ще провокира внезапните промени в настроението ви. Но сходно държание при вас се възприема за всекидневно. Освен него през месеца може да се случат и някои странни феномени.

На моменти може да усетите заплеснатост, липса на централизация, смъкване на тонуса, които ще се отразят както на деловите, по този начин и на персоналните контакти. Ще си помогнете доста, в случай че не се вторачвате в дреболии, запазите успокоение и поддържате умерено движение. Ефектът ще е двоен: ще си спестите досадни неточности и ще съхраните връзките си.

Лъв

Слънчевата интензивност последователно се покачва и това ще се отрази позитивно на тонуса ви. Оттам, естествено, на цялостното ви държание и активност. В професионален проект освен не се чакат задръжки, ами ще имате опция да визиите някои свои предходни хрумвания, които този път „ ще минат “ сполучливо.

Личните връзки може да не са толкоз „ безоблачни “, колкото очаквате, само че няма и да са конфликтни. По-скоро интервал на повече размисъл и по-малко страсти. Използвайте го, с цел да анализирате разликите и да потърсите компромисни разновидности, които биха освежили връзката ви.

Дева

Каквото и да намислите през този месец, каквито и цели да си поставите би трябвало да знаете нещо извънредно значимо. Разчитайте единствено на себе си. В положение сте да анализирате детайлите и да си извършите верни изводи. В положение сте също по този начин да предвидите както част от спънките, по този начин и факторите, от които бихте могли да се възползвате.

Най-силният коз е умеенето да мислите бързо и да работите дейно. Ако се подготвите душевен за компликации ще сте доста по-доволни от триумфите си. Личните връзки ще са леко нестабилни, не изисквайте прекомерно доста от колегата си.

Везни

Представителите на вашия знак са работливи и целенасочени. През този месец ще напредвате, въпреки и постепенно, а ще получите и позитивни резултати от предходни действия, които досега са били „ в мъртва точка “. Особено безпрепятствено ще преминат всички ангажименти, свързани с персоналните връзки.

Намиращите се във връзка ще възприемат разликите си с доста повече самообладание, а необвързаните евентуално ще срещнат най-сетне „ сродната “ си душа. Разбира се, че ще се наложи да се справите и с някои усложнения, само че на общия декор те ще са минимални.

Като цяло за вас е значимо да запазите положителното си въодушевление, тъй като то въздейства директно върху продуктивността ви. Най-сигурният източник на позитивни страсти са приятелите, споделяйте с тях свободното си време.

Скорпион

Може да се каже, че в персонален и професионален проект прекарванията ще се балансират през този месец. Когато ориентирате напъните си към служебните задания безспорно ще напреднете и ще се заредите с оптимистично въодушевление. В такива моменти не е изключено да се наложи да се справяте с недоразумения от персонален темперамент.

Опитайте се да ги възприемете с възприятие за комизъм и ще намерите верния вид. Енергията ви е повече от задоволително, самочувствие не ви липсва, а такава композиция е идеална причина за нанагорнище на още едно ходило в служебната подчиненост. Как и с кого ще решите да се забавлявате в почивните дни зависи напълно от вас.

Стрелец

Намалете темпото и се пробвайте да разпределите времето за работа и отмора поравно в границите на целия интервал. След напрегнати дни се постарайте да си осигурите нужното време за релакс. Важен миг, тъй като тъкмо тогава ще можете да се погрижите за здравето и да отдадете дължимото внимание на обичания човек и околните си.

Най-големият ви зложелател през този месец ще е умората. Тя ще е единственият източник на мрачни мисли и неустановеност. Следвайте въображението си, то ще ви подскаже по какъв начин да се справите със сивотата на всекидневието.

Козирог

Ако замисляте някакви промени, свързани с работното място, професионалната реализация, бизнеса, то в този момент е моментът да поставите началото. Няма да се случи незабавно, само че в границите на месеца като цяло можете да постигнете доста. Заредете се с самообладание и непримиримост, свикнете с мисълта, че няма да е елементарно, само че в случай че сте сигурни в себе си значи си заслужава да опитате.

Първоначално би трябвало да си изградите ясна тактичност за деяние, по-късно да си набележите на кого можете да разчитате и да уговорите изискванията с сътрудниците си. Крачка по крачка до края на месеца ще получите това, за което се борите. В този миг персоналните връзки може да останат на назад във времето, само че скоро ще наваксате.

Водолей

Едва ли ще преживеете някакви съществени промени през този месец. Най-вероятно както в персонален, по този начин и в професионален проект обстановката, както се споделя „ ще е под надзор “. Дали ще има нови страсти или не, зависи напълно от вас. Няма да сте прекомерно заети, тъй че може да си организирате малко странствуване, да давате оферти на приятелите и околните си за желани от вас развлечения.

Имайте обаче поради, че в случай че очаквате някакви спомагателни доходи няма да ги получите, тъй че разполагайте единствено с авансово избрания си бюджет и избягвайте деянията на претрупаност.

Риби

Помислете дали не е време през този месец да се заемете с смяна на външния си тип. Ще се отрази прелестно на настроението и самочувствието ви. Ако сте във връзка ще удивите и зарадвате колегата, а в случай че към момента не сте попаднали на „ личността на живота си “ е доста евентуално да полетите на крилете на любовта.

На моменти настроението ви може да се помрачава заради професионални усложнения, само че ще е рядко и за малко. В такива дни се ориентирайте към обичаните си занимания вместо да страдате и да драматизирате. Периодът не е подобаващ за съществени промени и виновни решения.

Вашият хороскоп е направен от Петя Георгиева./az-jenata.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР