Добрата майка, приятелката-шеф, или бунтарката авантюрист? Какъв тип приятел си

...
Добрата майка, приятелката-шеф, или бунтарката авантюрист? Какъв тип приятел си
Коментари Харесай

Тест: Изберете знаменитост и разберете какъв тип приятел сте

Добрата майка, приятелката-шеф, или бунтарката авантюрист? Какъв вид другар си – разбери с този къс тест!

Всяка от нас има потребност от другари. Те са нашето отражение, тласък за развиване или несъмнено леговище, в което постоянно можем да намерим опора. Освен това съществуването на приятелки е директно обвързвано с нашето равнище на благополучие и задоволство от живота. Според изследване на немски учени от института Макс Планк, хората, които се посвещават напълно на кариера, личностно развиване или печелене на доста пари, се оказват по-нещастни от тези, които постоянно прекарват време със фамилията или приятелите си и влагат в връзките си с други хора.

Интересно е също по този начин и по какъв начин тъкмо избираме приятелите си. Когато сме млади, интуитивно сме привлечени от хора, които наподобяват на нас. Например, по данни на многочислени изследвания, извършени по тематиката, студентите в първи курс са склонни да заемат място в залата до хора, чийто пол, раса, дължина и цвят на косата са сходни на техните. Но в по-зряла възраст, когато избираме другари и приятелки, започваме да се концентрираме върху други фактори, като възраст и степен на обучение, сходно възприятие за комизъм и близки обществено-политически възгледи.

От тези резултати може да заключим, че поговорката „ кажи ми кои са приятелите ти и ще ти кажа ти кой си “ в действителност е вярна. По това към какви хора изпитваме благосклонности и с кого желаем да се сприятелим, можем да съдим и за това какви хора сме самите ние.

В нашия къс тест ви предлагаме да изберете тази известна дама, която смятате, че бихте желали да бъде ваша другарка. За да създадем вашето решение по-точно, ще ви предоставим и малко обща информация за тези звезди. Това ще ви помогне да извършите своите заключения за техните персони и черти на характера. И по този начин, да започваме!

Е, с коя от тези известни персони бихте желали да бъдете приятелки?

Моника Белучи



Моника Белучи е италианска актриса и муза на Dolce&Gabbana. Тя е на 58 години, а зодиакалният й знак е Везни. Тя има два развода зад тила си и е отгледала две деца. Моника счита, че е нужно да можеш да се наслаждаваш на това, което животът ти предлага, тъй като в противоположен случай просто бягаш и накрая… умираш. И нищо не успяваш да изживееш.

Селена Гомес



Селена Гомес е американска актриса, на 31-годишна възраст, зодия Рак. Според самата Селена, тя е характерен представител на този зодиакален знак, тъй като е сензитивна, сантиментална и прочувствена. Тя претърпя тежка разлъка с Джъстин Бийбър, както и доста други неволи в любовта. Със своите почитатели тя постоянно е дружелюбна, доброжелателна и топла.

Дженифър Анистън



Дженифър Анистън е американска актриса, на 54 години, зодия Водолей. Независимо, че нейната звезда изгря с помощта на ролята й на капризната и капризна Рейчъл от сериала „ Приятели “, в действителния живот Анистън е нейната същинска диаметралност. Тя е мощна персона и самостоятелна дама, която заобикаля огромните кавги и драми.

Емилия Кларк



Емилия Кларк е английска актриса на 36 години, зодия Скорпион. Тя не се е главозамаяла от славата. Тя не обича да излага персоналния си живот на показ. За нея са значими фамилията, както и същинските човешки връзки.

Кристен Стюарт



Кристен Стюарт е американска актриса на 33 години, зодия Овен. След като дълго време живееше в сянката на облика на сантименталната и наивна Бела от кино лентата „ Здрач “, Стюарт напълно промени образа си, с цел да спрат да я възприемат като „ актрисата единствено с една роля “. По темперамент тя е смела бунтарка, която е склонна да прибягва към случки и провокации.

Е, разберете в галерията ни какво разкрива за вас изборът ви: 
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР