Добра новина за пл. Централен долетя от община Пловдив. Две

...
Добра новина за пл. Централен долетя от община Пловдив. Две
Коментари Харесай

Площад Централен най-после с Акт 16

Добра вест за пл. " Централен " долетя от община Пловдив. Две години след завършването на реконструкцията централният площад на града към този момент има акт 16 и се чака всеки миг публично да се получи и разрешението за прилагане, съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg .

Комисия с представители на ДНСК, пожарната, строителния контрол, експлоатационните сдружения и Регионална инспекция за опазване на околната среда предишния петък е съставила протокол за определяне на годността за прилагане (акт пример №16). Едновременно с това акт за въвеждане в употреба е публикуван и за археологическия обект Форум запад, който малко преди този момент се снабди с осведомителни табели.

Реконструкцията на пл. " Централен " и социализацията на " Форум запад " се извърши през 2019 година, когато Пловдив беше Европейска столица на културата. Издаването на акт 16 след толкоз време е поради тегавата административна процедура.

Междувременно новата площадна настилка беше развалена от ледената пързалка. Добрата вест е, че няма счупени плочки, а единствено разбърквания и пропадания. Ремонтът ще стартира идната седмица и е за сметка на компанията с ледената пързалка.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР